MEDIA

Masterchef Spoiler: Αποχώρηση μια ανάσα πριν από τον τελικό - Ποιος θα είναι ο πρώτος φιναλίστ;

MasterChef Spoiler

Masterchef Spoiler: Η Μαργαρίτα έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (25/5)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/5) είδαμε μία ακόμη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας με νικήτρια την Μαργαρίτα, η οποία πήρε τα πλεονεκτήματα για τον σημερινό κρίσιμο ημιτελικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, με την χειρότερη προσπάθεια να είναι αυτή του Παύλου, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο δρόμος για τον τελικό του MasterChef 5, για την κατάκτηση του τρόπαιου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, απαιτεί σωστές επιλογές, καθαρό μυαλό και μαγειρικό ταλέντο.

Μετά από τις δοκιμασίες δύο ημερών, θα προκύψει και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού ανάμεσα στη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τη Μαρίνα Ντεμολλάι, τον Διονύση Σαρακίνη και τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Η Μαργαρίτα έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια, σε μια δοκιμασία, που απαιτεί μαγειρική με κοινά υλικά. Σε αυτή τη φάση, όποιος σκεφτεί πονηρά και προσπαθήσει να μπερδέψει τον αντίπαλο του, ίσως πέσει ο ίδιος στην παγίδα του. Το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό, με εκπληκτικές μαγειρικές προσπάθειες από όλους.

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με τα spoilers, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Αλέξανδρο να αποχωρεί, χωρίς να καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι, που έχει κλειδώσει η ημερομηνία προβολής του.

Οι δυο που καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου και αυτή τη σεζόν!

Εμφάνιση - έκπληξη παλιών παικτών, οι οποίοι έχουν ρόλο - κλειδί στην εξέλιξη του τελικού. Ταξίδι στη Χαλκιδική με μενού υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της μακεδονικής γης και αντιγραφή πιάτων διάσημου σεφ από τη Σκανδιναβία με 2 αστέρια Μισελέν στο βιογραφικό του.

Μια ανάσα πριν το έπαθλο, ζητούμενο για τους φιναλίστ είναι ένα ευφάνταστο μενού που να «κουβαλάει» αναμνήσεις, συναισθήματα και πολλή αγάπη για τη μαγειρική.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 έρχεται την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο Star.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει τη μεζονέτα ο πιλότος - Πού βρίσκονται οι έρευνες