MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχω κλάψει για το Love it – Άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ την Μενεγάκη

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Μάριο Χεζόνια

Συνέντευξη στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Μάριο Χεζόνια έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα χρόνια της στην Κρήτη και την περίοδο που εργαζόταν ως δασκάλα αλλά και για την δύσκολη περίοδο τον πρώτο καιρό στην Αθήνα.

Εξομολογήθηκε ότι έχει σκληρύνει σαν άνθρωπος αλλά και ότι έχει βρει πλέον τους ρυθμούς της.

«Είμαι γεμάτη από πολλές απόψεις και είμαι καλά. Έχω βρει τη σειρά μου και τους ρυθμούς μου. Και εγώ και η εκπομπή. Είμαι έτοιμη να έρθουν τα πιο ωραία» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι «θα ήταν ψέμα να πω ότι όλα ήταν από την αρχή στρωμένα με ροδοπέταλα, αλλά δεν το μοιράστηκα με κανέναν».

«Μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έπραξες σωστά. Αλλά αυτό κρατάει όσο εσύ επιτρέπεις να σε ταλανίζει. Σε μένα κράτησε λίγους μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή. Αλλά ναι έχω κλάψει» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όπως είπε «η μεγαλύτερη μου προσδοκία, αγάπη και επιθυμία είναι να με αγαπούν οι γυναίκες. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας την εικόνα μου. Και εγώ κορίτσι της διπλανής πόρτας αισθάνομαι. Το πιο σημαντικό είναι του βγάζει ένας άνθρωπος, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όταν σε γνωρίζει».

Τόνισε, πάντως, ότι «έχω σκληρύνει πολύ αυτούς τους μήνες και έχω αλλάξει. Δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν. Στη ζωή μας ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρισκόμαστε είναι το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν και μας προσδίδουν χαρακτήρα».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε όλα όσα γράφτηκαν το πρώτο διάστημα της ανόδου της στην Αθήνα λέγοντας ότι «θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν τέλεια ή καλοπροαίρετα».

«Το πρώτο διάστημα που ήρθα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν αυθαίρετα και άδικα εκ των προτέρων δημιουργώντας μια εικόνα για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συμπλήρωσε:

«Γράφτηκαν πολλά από το πιο σημαντικό, από ποια είμαι, από ποια θυμίζω από τον τρόπο που επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του ήταν ενοχλητικό. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι ως ένα πρόσωπο που δεν έχει προσωπικότητα και έρχεται για να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη».

«Είναι ο σούπερ Μάριο»

Η Ιωαννα Μαλέσκου μίλησε και για τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του μέσω Instagram για εκείνη.

Η παρουσιάστρια τον αποκάλεσε «σούπερ Μάριο» και πρόσθεσε ότι «είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί, αντικειμενικά πολύ ωραίο παιδί», αλλά απέφυγε είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει κάτι αναφορικά με τη φημολογούμενη σχέση τους.

Αποκάλυψε, τέλος, όσον αφορά το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ ότι «ναι, ανανεώσαμε για του χρόνου. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ. Δεν προτείνω, γιατί αυτό το κάνουν άνθρωποι που βλέπουν κάτι σε εσένα. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή είτε ένα εντυπωσιακό σόου είτε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με χιούμορ, που να μπορείς να έχεις ελευθερία σε ατάκες και σε επαφή με τον κόσμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρύθμιση οφειλών σε 240 - 420 δόσεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr