MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Απάντησε για πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή (video)

Ιωάννα Μαλέσκου

Η συνάντησή τους στο «Love It» ήταν επεισοδιακή με την Ιωάννα Μαλέσκου να μιλάει για πρώτη φορά

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στο «Love It» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήρθε σε κόντρα την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συντελεστές της εκπομπής.

Μάλιστα στο τέλος ο πρώην παίκτης του Survivor έφυγε με άκομψο τρόπο από το πλατό, ενώ δήλωσε σε δημοσιογράφο λέγοντας πως πήγε μόνο και μόνο επειδή έχει συμβόλαιο.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την παρουσιάστρια έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΙ και η ίδια απάντησε για πρώτη φορά για το on air επεισόδιο.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James. Εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί δεν συνέβη κάτι από όσο γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό, εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε… εντάξει. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. 16 Ιουλίου τελειώνουμε την εκπομπή.», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια για τους εμβολιασμένους: Οι προτάσεις στο τραπέζι για self test, μάσκα, εστίαση, ταξίδια