MEDIA

MasterChef - Τελικός: «Λύγισε» η Μαργαρίτα με την έκπληξη που της έκαναν (video)

MasterChef - Τελικός: «Λύγισε» η Μαργαρίτα με την έκπληξη που της έκαναν (video)

MasterChef – Τελικός: Απίστευτες εικόνες στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής

Το βράδυ της Τρίτης (8/6) συνεχίστηκε ο τελικός του MasterChef, ο οποίος θα κορυφωθεί σήμερα όπου θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή!

Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρέθηκαν στην κουζίνα και η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη. Αρχικά στο πλατό μπήκαν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό MasterChef, σκορπώντας χαμόγελα στους φιναλίστ και στη συνέχεια ανέβηκαν στον εξώστη.

Στη συνέχεια, ο Διονύσης είδε να μπαίνουν οι γονείς του, ενώ η Μαργαρίτα είδε τον σύντροφό της και αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Κάπου εκεί όμως ήρθε η τεράστια έκπληξη στην 27χρονη, που συγκίνησε τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές. Στο στούντιο βρέθηκε η μητέρα της, με τη Μαργαρίτα να τρέχει να την αγκαλιάσει και στη συνέχεια να «λυγίζει». Η μαγείρισσα είχε να δει περισσότερα από τρία χρόνια τη μητέρα της, κάτι που δεν το είχε δηλώσει on camera.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν. Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» συμπλήρωσε η παίκτρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Πότε επανέρχεται η μουσική στην εστίαση – Τι αλλάζει σε γάμους και ωράριο κυκλοφορίας