MEDIA

Survivor Spoiler 9/6: Έσκασε η «βόμβα»! Αυτή αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor Spoiler 9/6

Survivor Spoiler 9/6: Ποια παίκτρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους; Μαριαλένα, Καρολίνα ή Ελένη;

Οι τρεις γυναίκες του Survivor βρέθηκαν να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Ο Σάκης Κατσούλης αρχικά είχε ψηφίσει την Καρολόνα, η Μαριαλένα στη συνέχεια την Ελένη και ο Ηλίας Μπόγδανος που κέρδισε την Τρίτη ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο τη Μαριαλένα στο χθεσινό (8/6) επεισόδιο.

Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε πως θα έχουμε μία αμφίρροπη ψηφοφορία, αλλά και πως δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, καθώς όπως ανακοίνωσε και χθες ο Γιώργος Λιανός, πλέον η αποχώρηση θα γίνεται κάθε Κυριακή.

Το τηλεοπτικό κοινό πήρε την απόφαση και ενώ οι περισσότεροι μπορεί να σκέφτονταν πως το φαβορί για αποχώρηση είναι η Ελένη, εκείνο είχε άλλη άποψη για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Dokari.gr, η Καρολίνα είναι η παίκτρια που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Ηχηρό το πλήγμα για τους Amigos, πανίσχυρο το μήνυμα της διάθεσης του τηλεοπτικού κοινού απέναντι στη Μαριαλένα που σε μια ακόμη ψηφοφορία, βλέπει τον κόσμο να της προσφέρει απλόχερα τις θετικές ψήφους και να την κρατά στο Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.