MEDIA

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το παιχνίδι - Ξέσπασε σε κλάματα

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το παιχνίδι - Ξέσπασε σε κλάματα
Λύγισε η παίκτρια που αποχώρησε

Ολοκληρώθηκε η Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor, το βράδυ της Παρασκευής - Η παίκτρια που κάθε φορά προκαλούσε πανικό αποχώρησε

Εντάσεις είχε το επεισόδιο της Παρασκευής στο The Bachelor, καθώς λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν η Φαίη μίλησε άσχημα για την Έλενα. Συγκεκριμένα, η πρώτη είπε πως δεν την επέλεξε στην ομάδα της καθώς θεωρεί πως δεν είναι τόσο γυμνασμένη

Στη συνάντησή τους ο Αλέξης θέλησε να μάθει τι πρόβλημα υγείας είχε αντιμετωπίσει η Έλενα με την ίδια να έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Δεν είναι το μεγαλύτερό μου μυστικό απλά προτιμώ να μην το πω. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη», του απάντησε με ευγένεια με τον Αλέξη Παππά να λέει ότι δεν το σεβάστηκε από τη στιγμή που η Έλενα δεν ήθελε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Ωστόσο, μετά από αρκετές εντάσεις και τσακωμούς, ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως το κορίτσι, με το οποίο δεν ήρθε τόσο κοντά, ήταν η Φαίη, η οποία δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και έπρεπε να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει από το «The Bachelor».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος - «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»

Δημιουργεί κλίμα η Τουρκία: Ξαναβγάζει το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Κώστας Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός, στην απελπισία της η μάνα μου…»