MEDIA

Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice
Σε ραντεβού που έγινε λίγες μέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, η Λάουρα ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας τους,

To όχι και τόσο φιλικό διαζύγιο με την Acun Medya

H Λάουρα γνωρίστηκε με τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι στις αρχές του 2017 όταν δέχτηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Έπειτα ανέλαβε την παρουσίαση των backstage του The Voice, παραγωγής της εταιρεία του Ατζούν, Acun Medya. Την περασμένη σεζόν, ο ρόλος της περιορίστηκε σε λιγότερα επεισόδια στο The Voice και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν επιβεβαιωνόταν αν θα συμμετείχε στην παρουσίαση του ριάλιτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιοδικό OK σε ραντεβού που έγινε λίγες μέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, η Λάουρα ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας τους, η οποία την άφηνε τηλεοπτικά άνεργη το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, μιας και ο ρόλος της είχε συρρικνωθεί από την περασμένη χρονιά και ουσιαστικά εμφανιζόταν μόνο σε δέκα επεισόδια.

Ουσιαστικά η Λάουρα, έχοντας αρνηθεί δελεαστικές προτάσεις από άλλα κανάλια τα τελευταία χρόνια, περίμενε ότι η Acun Medya θα μπορούσε να την αξιοποιήσει και σε άλλο πόστο ή τουλάχιστον οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας τους θα γίνονταν πιο δίκαιοι για εκείνη. Μία από τις προτάσεις που την ενδιέφεραν πολύ και αναγκάστηκε να αρνηθεί, ήταν να λάβει μέρος στο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Όταν η άλλη πλευρά έδειξε αδιαλλαξία, η Λάουρα Νάργες είπε πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία τους και σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα: Μια τρύπα στο νερό και μια ψύχραιμη αποτίμηση που πονάει…

Nέο Εξοικονομώ: Μέχρι αρχές Νοεμβρίου η πλατφόρμα αιτήσεων – Έρχεται πρόγραμμα και για επιχειρήσεις

Κορονοϊός: Ολοταχώς για 5.000 κρούσματα ημερησίως – Εισηγούνται νέα μέτρα οι ειδικοί