MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται – Η αποκάλυψη που σοκάρει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες
Σκηνή από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σε περιπέτειες ένας από τους χαρακτήρες της σειράς, την ώρα που η Ελένη πληροφορείται πράγματα που έχουν συμβεί και της προκαλούν αναταραχή.

Η αθώωση του Δούκα έχει προκαλέσει την οργή όλων των υπόλοιπων, πλην Μυρσίνης, Μελέτη και Ακύλα φυσικά, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Προκόπης και ο Μπάμπης έχουν την ευκαιρία να φύγουν από τη Λέρο αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Η Ελένη παίρνει ευχάριστα νέα από τον Ζάχο αφού έχει πιθανότητες να επισκεφθεί τον Λάμπρο.

Ο δάσκαλος, όμως, μπαίνει ξανά στο στόχαστρο και τα πράγματα θα γίνουν αρκετά επικίνδυνα τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του. Το παρελθόν της Ελένης είναι αυτό που θα φέρει για ακόμα μια φορά προβλήματα. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί και θα προκαλέσει αναταραχή, ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως ταράζει την αδερφή της!

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: 2 Νοεμβρίου

Ο Ακύλας με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου όταν η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του διοικητή. Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της ασφάλειας. Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής;

Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειας του απ’ όσο δείχνει. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Άλκη. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο που την κυνηγά η ασφάλεια.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 23: 3 Νοεμβρίου

Ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο ενώ ζητάει απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια… Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο. Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: 4 Νοεμβρίου

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο που έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

* Με πληροφορίες από epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον