MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει στο Διαφάνι – Η Δρόσω στα χέρια της Αστυνομίας

Λάμπρος Άγριες Μέλισσες
Σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Νέες ανατροπές και εκπλήξεις στις Άγριες Μέλισσες. H Δρόσω δεν μπορεί να κρύψει τα αισθήματά της για τον Κωνσταντή, καθώς ο έρωτας που νιώθει για εκείνον είναι πολύ δυνατός. Η σκληρή αλήθεια που της ομολόγησε για το θάνατο του Γιάννου μπορεί να την πονάει πολύ μέσα της, όμως υπάρχει μεγάλη αγάπη για εκείνον. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Η συγκεκριμένη απόφαση, όμως, δεν θα αποδειχθεί εύκολη. Το ζευγάρι σιγά σιγά θα κάνει μια νέα αρχή. Η Δρόσω θα επιστρέψει στο θέατρο και ο Κωνσταντής θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του. Το περιοδικό Tvmania αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας είναι έξαλλος αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του για χάρη της Ζωής και δίνει τελεσίγραφο στο γιο του με πολύ αυστηρό ύφος. Αυτή όμως είναι η αρχή για τον πόλεμο που πρόκειται να ξεσπάσει ανάμεσα σε γιο και πατέρα.

Την ίδια ώρα, η Ελένη ζητάει από την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης, ενώ ο Λάμπρος αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του για να γλιτώσει τον Αντώνη, τον οποίο έχει αρχίσει να εμπιστεύεται. Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουν το γάμο. Η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή. Να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλιτώσουν τον Λάμπρο από το εκτελεστικό απόσπασμα. Αυτό που προσεύχονται όλοι μαζί είναι να τα καταφέρουν και να προλάβουν να μην τους ανακαλύψει η ασφάλεια.

Άγριες Μέλισσες: Στα χέρια της Αστυνομίας η Δρόσω

Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να τις σορούς όλων εκείνων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ στο βουνό. Την ίδια ώρα, ένα ξαφνικό γεγονός έρχεται να τους αναστατώσει όλους: Η σύλληψη της Δρόσως. Όλοι προσπαθούν να στηρίξουν την Ελένη και την Ασημίνα. Οι αδελφές Σταμίρη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους προκειμένου η Δρόσω να επιστρέψει σπίτι της.

Ταυτόχρονα, ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Από την άλλη, η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κατακτήσει τον Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ, αλλά ένα γράμμα του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα.

Η ζωή του Μπάμπη μετά την εξορία βρίσκει και πάλι τον κανονικό της ρυθμό. Μπορεί την Ασημίνα να unv έχει καταφέρει να την κάνει δική του, το τραγούδι όμως του δίνει οξυγόνο να συνεχίσει τραγουδά με τον Κυριάκο στο μαγαζί του Νικηφόρου τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορί νας, που διασκεδάζει εκεί με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Το αντικίνημα του βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα. Ο Ακύλας μαζί με τον Καλογερά και τον Ζάχο βρίσκονται επί ποδός λόγω των εξελίξεων.

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος επιστρέφει από την εξορία

H Ελένη και ο Πέτρος εντοπίζουν τις σορούς εκείνων που εκτελέστηκαν και ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα. Η Ελένη θα ενημερώσει τον Ζάχο και τότε το σατανικό σχέδιο του Ακύλα και του Ντούνια αποκαλύπτεται και θα καταλάβει πόσο άδικος ήταν με τον Λάμπρο.

Ενώ οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν, ο Λάμπρος παραμένει στην εξορία. Λίγες μέρες μετά θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος. Ο δάσκαλος μαθαίνει πως θα περάσει στραστοδικείο και γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν προκειται να γλιτώσει το εκτελεστικό απόσπασμα. Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Ο Λάμπρος, όμως, θα καταφέρει να γλιτώσει το θάνατο. Οι εφιαλτικές μέρες που έζησε τα τελευταία 24ωρα πιστεύοντας πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την αγαπημένη του Λενιώ εξαφανίζονται μεμιάς.

Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου, παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Η κόλαση για το δάσκαλο τελείωσε και η επιστροφή του στο Διαφάνι είναι γεγονός. Όλο το χωριό πανηγυρίζει με τον ερχομό του. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μετά από πολύ καιρό μια μικρή ανάσα από τις σκληρές δοκιμασίες που τους χώρισαν. Όλα θα αλλάξουν για το ζευγάρι και η ευτυχία θα έρθει και πάλι στο σπίτι τους.

Άγριες Μέλισσες: Ειδύλλιο Μπάμπη και Κορίνας που θα φέρει μπελάδες

Η Κορίνα, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του Μελέτη με την Πηνελόπη, έχασε κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της. Και μπορεί φαινομενικά να κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα, όμως με την κάθε ευκαιρία φροντίζει να του το υπενθυμίζει, ενώ έχουμε ήδη δει να του λέει σε παλαιότερο επεισόδιο πως δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν γνωρίζει. Παράλληλα ο άγριος τσακωμός του Μελέτη με τον Ακύλα, οδηγεί την Κορίνα στην απόφαση να αναβάλουν τον γάμο τους. Κατά βάθος η ίδια δεν νιώθει πλέον σίγουρη για τον έρωτά της για εκείνον, ωστόσο δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στη μητέρα της, όταν εκείνη αντέδρασε για τον αρραβώνα της με τον Μελέτη;

Ενα βράδυ η Κορίνα μας με την παρέα της θα βρεθεί στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μπάμπης για να διασκεδάσει, παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη να μην πηγαίνει εκεί. Οταν ο Μπάμπης εμφανίζεται στη σκηνή, η Κορίνα εντυπωσιάζεται τόσο με τη φωνή του όσο και με την παρουσία του! Οταν τελειώνει το πρόγραμμα, εκείνη φροντίζει να τον πλησιάσει για να τον γνωρίσει και εκείνος δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη. Σύντομα τα δύο νέα παιδιά θα ξεκινήσουν να κάνουν παρέα που θα καταλήξει σ’ έναν παράφορο και παράνομο έρωτα! Και φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν μάθει ο Ακύλας με ποιον έχει μπλέξει η κόρη του, στην οποία έχει αδυναμία!

Πηγή: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία - Κορονοϊός: Σάλος για δήμαρχο που έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εκδηλώσεις

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο