MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μεγάλη μάχη για Λάμπρο και Ελένη

Λάμπρος Ελένη Άγριες Μέλισσσες
Σκηνή από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Λάμπρο Σεβαστό και την Ελένη Σταμίρη, στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Η Ελένη με τον Πέτρο πηγαίνουν στο βουνό για να βρουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του, την ώρα που ο Λάμπρος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο Διαφάνι, φορτωμένος με βαρύτατες κατηγορίες, που μπορεί να τον στείλουν στο απόσπασμα. Το περιοδικό 7 Μέρες TV κατέγραψε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια…

Ο Λάμπρος στην αγκαλιά της Ελένης

H επιστροφή του Προκόπη στο Διαφάνι και οι πληροφορίες που φέρνει για τον πραγματικό όγο για τον οποίο διώκεται λυσσαλέα ο Λάμπρος έχουν πεισμώσει την Ελένη. Αποφασισμένη να αγνοήσει τους κινδύνους προκειμένου να τον σώσει, καταστρώνει με τη βοήθεια του ίδιου του Προκόπη, του Άγγελου και του Πέτρου, ένα πολύ επικίνδυνο σχέδιο. Στόχος τους να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του εκεί όπου τα πέταξαν οι ασφαλίτες, αφού τους σκότωσαν στην καλύβα στο βουνό.

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος, που έχει αποδεχτεί τη μοίρα του, θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει τον Αντώνη. Όμως, γρήγορα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα, καθώς ο Γαϊτάνης είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος και δεν πρόκειται να τους χαριστεί ούτε στιγμή. Το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου δίνει σε κάποιους ελπίδα ότι τα πράγματα μπορεί επιτέλους να αλλάξουν, όμως για κάποιους άλλους τέτοιες ψευδαισθήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν. Η κατάσταση στη Λέρο γίνεται ακόμα πιο ασφυκτική, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται.

Ο Ακύλας, διαβλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το τομάρι του και, για άλλη μια φορά, καταφέρνει να βγει στον αφρό. Αλαζόνας όπως είναι, αποφασίζει να πατήσει πάνω στο Διαφάνι για να κάνει επιτέλους τη μεγάλη ζωή που ονειρεύεται, προξενώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον Τόλλια. Και ο ερχομός του Θανασάκη του προσθέτει άλλο ένα, αφού ο γιος του δείχνει να επιστρέφει κάθε φορά στο χωριό όλο και πιο παθιασμένος με την «επανάσταση». Στο χωριό όμως έρχεται ξανά και ο Λάμπρος, με την Ελένη να νιώθει επιτέλους την ψυχή της να γαληνεύει. Το γεγονός ότι οι δυο τους θα είναι ξανά κοντά της δίνει κουράγιο, παρόλο που ξέρει ότι ο δρόμος που έχουν να διαβούν από εδώ και πέρα θα είναι ανηφορικός και γεμάτος αγκάθια…

Η Δρόσω συλλαμβάνεται!

Τα όσα βλέπει στο βουνό καταρρακώνουν τον Πέτρο… Αντιμέτωπος με την ψυχρή αλήθεια για το φόνο του αδελφού του, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση βάζοντας στο στόχαστρο τους ίδιους τους ανθρώπους που τον δολοφόνησαν. Την ίδια στιγμή, το σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη «βράζει»! Ο Ακύλας δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός ότι ο γιος του ήταν μπλεγμένος με το θεατρικό το οποίο προκάλεσε τόσους τριγμούς και του δίνει τελεσίγραφο να απαρνηθεί για πάντα την ενασχόλησή του με τα καλλιτεχνικά.

Όμως ο Λευτέρης δεν το δέχεται με τίποτα. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί άγρια μαζί του και η Ζωή, προσπαθώντας να τους συμβιβάσει, μπαίνει στη μέση και πείθει τον Ακύλα να κάνει πίσω. Στα απόνερα της παράστασης, πάντως, η Δρόσω συλλαμβάνεται και η Ασημίνα ζητά από τον Νικηφόρο να μεσολαβήσει για να αφεθεί ελεύθερη, προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Όταν όντως θα απελευθερωθεί και θα επιστρέψει στη σκηνή, ανάμεσα στους θεατές που θα έρθουν να την παρακολουθήσουν θα είναι ο Κωνσταντής αλλά και η Ζωή, γεγονός που θα φέρει νέες φουρτούνες στην οικογένεια Μεγαρίτη.

Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη με την Αντιγόνη

Η Μυρσίνη καταλαβαίνει πως η Αντιγόνη δεν έχει παραιτηθεί από την προσπάθειά της να κερδίσει τον Δούκα, όμως εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει χώρος στην καρδιά του για άλλη γυναίκα. Κι όμως, πολύ σύντομα διαψεύδεται… Ένα γράμμα που φτάνει στα χέρια του αλλάζει τα πάντα και τον κάνει να πάρει την απόφαση να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα. Φυσικά δεν αποκαλύπτει τους λόγους στη Μυρσίνη, όμως εκείνη καταλαβαίνει αμέσως την αλλαγή στη συμπεριφορά του, χωρίς παρ’ όλα αυτά να μπορεί να την εξηγήσει. Οι αμφιβολίες αρχίζουν να την ταλανίζουν, ενώ την ίδια στιγμή ο Δούκας παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης, δείχνοντας πως έχει ήδη ξεγράψει το γάμο του…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δακτύλιος: Δεν ισχύει για την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Κορονοϊός: Πέντε νέες περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα