MEDIA

Τροχός της Τύχης: Κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν και έγινε χαμός! (video)

Τροχός της Τύχης: Κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν και έγινε χαμός! (video)
Έγινε ο πρώτος νικητής αυτοκινήτου για την 8η σεζόν του «Τροχού της Τύχης»!

Τροχός της Τύχης: «Πάρτι» έγινε στο πλατό 

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με τον τυχερό παίκτη, Σπύρο, ο οποίος κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE!

Η τύχη έπαιξε πολλά παιχνίδια στον Σπύρο μέχρι να καταφέρει να φτάσει άξια στον τελικό, έχοντας συνολικά στο ταμείο του € 1.270 μετρητά.

Στον τελικό, ο Σπύρος βρήκε το όνομα του Έλληνα ηθοποιού «Ορφέα Αυγουστίδη». Ο φάκελος έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη για τον Σπύρο: το μεγάλο δώρο, ένα ολοκαίνουριο Nissan Juke και έγινε ο πρώτος νικητής αυτοκινήτου για την 8η σεζόν του «Τροχού της Τύχης»!

Ο Σπύρος είναι 30 ετών, γιατρός στο επάγγελμα και μένει στην Αθήνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διακοπτό Αχαϊας. Μόλις τελείωσε το λύκειο, μετακόμισε στην Πάτρα για έξι χρόνια, για να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Του αρέσει πολύ να βοηθάει τους συνανθρώπους του και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε να γίνει γιατρός. Είναι λάτρης των ταξιδιών και των βιβλίων. Όσο έμενε στο Διακοπτό, κάθε απόγευμα, μαζί με την οικογένειά του, παρακολουθούσε τον «Τροχό της Τύχης» και πάντα έλεγε πως πρέπει να ζήσει αυτή την εμπειρία από κοντά. Λόγω του σκληρού φόρτου εργασίας, ανέβαλε συνεχώς να δηλώσει συμμετοχή, ώσπου μία μέρα πήρε τη μεγάλη απόφαση! Ήταν σίγουρος ότι σε περίπτωση που έρθει στο πλατό, θα είναι ο νικητής γιατί διαθέτει δύο σημαντικά στοιχεία στον χαρακτήρα του: αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία.

Όταν ο Πέτρος άνοιξε τον φάκελο με το αμάξι, ο Σπύρος δεν μπορούσε να το πιστέψει! Το Nissan Juke, που τόσο ήθελε, είναι πλέον δικό του! Ο Σπύρος δηλώνει κατηγορηματικά πως πρέπει όλοι να ζήσουν την εμπειρία του «Τροχού της Τύχης» και είναι και ο ίδιος σίγουρος, πλέον, πως «όποιος γυρίζει, κερδίζει»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)