MEDIA

Οργή στο twitter για τα «παιχνίδια» των Ράδιο Αρβύλα:  Ξεφτιλίζεστε, έχετε τελειώσει

Οργή στο twitter για τα «παιχνίδια» των Ράδιο Αρβύλα:  Ξεφτιλίζεστε, έχετε τελειώσει
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσπάθεια των Ράδιο Αρβύλα στην επιστροφή τους στην τηλεόραση μετά τον σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσπάθεια των Ράδιο Αρβύλα στην επιστροφή τους στην τηλεόραση μετά τον σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα

«Μπούμερανγκ» φαίνεται ότι γύρισε στους Ράδιο Αρβύλα η επιλογή στην επιστροφή τους με την πρώτη εκπομπή για το 2022 όχι μόνο να μην κάνουν καμία πραγματική αναφορά στα όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά να υποστηρίξουν ότι είναι και θύματα πολιτικής καταδίωξης κάνοντας αναφορές στην κυβέρνηση.

Η στάση τους αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη από τους χρήστες του twitter οι οποίοι προχώρησαν σε μια «βροχή» αρνητικών σχολίων προς τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του ακόμα και με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τους Ράδιο Αρβύλα.

«Ξεφτιλίζεστε», «πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα», «τελειώσατε», «ψώνια» ήταν μερικές από τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι χρήστες του twitter για τους Ράδιο Αρβύλα και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τις αποκαλύψεις για τον επί πολλά έτη συνεργάτη τους.

Σε αντίθεση, δηλαδή, με την κάποια απολογητική διάθεση που έδειξαν τις πρώτες ημέρες όταν και «έσκασε» το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα σχετικά με την ανάρτηση ερωτικών βίντεο πρώην συντρόφων του τα οποία ανήρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή τους, οι Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Δευτέρας επιχειρήσαν να παρουσιαστούν ως… θύματα.

Ακόμα, βέβαια, παραμένει άγνωστο γιατί ορισμένα βίντεο, στα οποία, τυχαία(;), γινόταν σχόλιά τους για αναρτήσεις τέτοιων βίντεο στο διαδίκτυο, από παλαιότερες εκπομπές τους «κατέβηκαν» από το YouTube.

Τα σχόλια των Ράδιο Αρβύλα που προκάλεσαν τον σάλο

Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις», υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ... ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος σεισμός στην Κύπρο - Αισθητός σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Κακοκαιρία Διομήδης: Ξεκίνησε με καταιγίδα στην Αττική – Λευκό τοπίο στα βόρεια

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι