MEDIA

MasterChef - Παίκτης συγκλόνισε τους κριτές: Έχω καλές σχέσεις με τον χάρο, είχα επιθετικό καρκίνο

MasterChef - Παίκτης συγκλόνισε τους κριτές: Έχω καλές σχέσεις με τον χάρο, είχα επιθετικό καρκίνο
Η απίστευτη δύναμη ψυχής του, του έδωσε από τους κριτές επάξια μια ποδιά στο MasterChef 

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία ζωής του 24χρονου Βραζιλιάνου με τα εννιά αδέλφια

Έφτασαν στο τέλος τους οι auditions του MasterChef 6. Μέσα στους τελευταίους υποψήφιους, που διεκδίκησαν την είσοδο τους στον διαγωνισμό ήταν και ο 24χρονος Ρίτσαρντ με καταγωγή από τη Βραζιλία.

Ο νεαρός επίδοξος chef ανέφερε ότι κάνει παρκούρ και σπουδάζει οικονομικά, και αυτό κίνησε ιδιαίτερα την περιέργεια των τριών κριτών.

Ο Ρίτσαρντ σχολίασε πως του αρέσει το παρκούρ λόγω αύξησης της αδρεναλίνης, ενώ στάθηκε στην επικινδυνότητα που έχει, λέγοντας πως δεν φοβάται γιατί ο χάρος τον έχει επισκεφθεί πολλές φορές. Έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί του, τον έχει καλέσει στο… τραπέζι του πολλές φορές.

Η ιστορία του Ρίτσαρντ

Ο νεαρός παίκτης μίλησε για την συγκινητική ιστορία του αφού έχει επιβιώσει από μια σπάνια μορφή καρκίνου σε ηλικία 10 χρονών, όπου οι γιατροί του έδιναν 3% πιθανότητες να ζήσει.

Είπε χαρακτηριστικά: «Μικρός είχα περάσει καρκίνο και δεν έτειναν προς εμένα οι προβλέψεις για να επιβιώσω γιατί ήταν μια σπάνια πάθηση, καινούρια για τον κόσμο κι ήμουν το πρώτο άτομο. Σε ηλικία 1ο χρονών έπαθα σάρκωμα Ewing κι από όσο θυμάμαι είχα 3% πιθανότητες επιβίωσης. Έκανα πειραματική θεραπεία και κάποια στιγμή κατά την διάρκειά των χημειοθεραπειών έπαθα πνευμονιόκοκκο. Ήμουν χωρίς αντισώματα κι ήταν πάλι ένα μεγάλο χτύπημα. Πέρυσι είχα κι ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι και ξύπνησα στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, στην γνάθο και στα ζυγωματικά. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχω εξοικειωθεί με την ιδέα του»

Οι κριτές τον πέρασαν στην επόμενη φάση, με δύο «ναι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bρετανία: Η Σκότλαντ Γιαρντ εγκαινιάζει έρευνα για τα πάρτι της Nτάουνινγκ Στριτ

Μπόρις Τζόνσον: «Ο πρωθυπουργός φέρεται σαν αρχηγός της μαφίας» - Οι καταγγελίες για εκβιασμό

Βρετανία: 5χρονο κοριτσάκι «τα χώνει» στον Μπόρις Τζόνσον για το «partygate» και γίνεται...viral