MEDIA

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση και ο καβγάς Ασημίνας - Σταυρούλας για το instastory

Survivor : Χαμός στο συμβούλιο με τους παίκτες της μπλε ομάδας
Survivor : Χαμός στο συμβούλιο με τους παίκτες της μπλε ομάδας
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (8/3) οι τηλεθεατές του Survivor.

Κόκκινοι και μπλε διεκδίκησαν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έπρεπε να πάει για ιατρικές εξετάσεις μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Έπειτα από ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα που κρίθηκε στο «flag race», νικητές ήταν ξανά οι Κόκκινοι.

Ο καβγάς Ασημίνας - Σταυρούλας

Μετά την ήττα των Μαχητών, η Ασημίνα και η Σταυρούλα ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η νέα παίκτρια προτού μπει στο Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης είπε στην Ασημίνα μετά τον αγώνα πως η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story στο οποίο ανέφερε πως η παίκτρια των Μπλε κλαίει συνεχώς.

Η Ασημίνα της ζήτησε τον λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα, με την Σταυρούλα να τα "χάνει" και να της ζητά συγγνώμη.

Εντάσεις στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Μαχητές βρέθηκε στο στόχαστρο, με αφορμή τόσο την ανάρτησή της όσο και την γενικότερη συμπεριφορά της, επειδή μίλησε ειρωνικά σε αρκετούς συμπαίκτες της. Η παίχτρια δέχτηκε πυρά και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την πρώτη ψηφοφορία των Μαχητών, από την οποία αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο.

Η ψηφοφορία των Μαχητών "έβγαλε" τον Σάββα Κάλφα.

H Θωμαΐς Εμμανουηλίδη που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, με κριτήριο την συμπεριφορά της.