MEDIA

Survivor Spoiler 16/3: Η μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση - Ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

survivor spoiler 16 μαρτίου
Μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor θα προβληθεί την Τετάρτη από τον ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/03) αναμένεται να προβληθεί η τελευταία αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το Survivor. Μετά από ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχε συγκίνηση, δάκρυα χαράς αλλά και την ανακοίνωση ενός γάμου ο διχασμός και τα πηγαδάκια καλά κρατούν στην παραλία των Διάσημων. Η Ναυσικά δίνει δίκιο σε κάποια από τα λεγόμενα του Τάκη ενώ η Κάτια υπερασπίζεται την Ευρυδίκη η οποία για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις τους το κακό κλίμα της καλύβας και οι εσωτερικές διαμάχες;

Απόψε οι δύο ομάδες μπαίνουν σε έναν, γνώριμο στους τηλεθεατές, στίβο μάχης που απαιτεί δύναμη, καλή συνεργασία, ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού;

Το βράδυ στο Συμβούλιο φτάνει και η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού ενός παίκτη. Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Κάτια Ταραμπάνκο ή η Τζο Μαριδάκη θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο;

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα προέρχεται από την ομάδα των Μαχητών, και συγκεκριμένα θεωρούταν πως θα είναι η Τζο Μαριδάκη, φαίνεται πως θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή. Οι τελευταίες διαρροές για την αποχώρηση από το Survivor, αναφέρουν πως θα αποχωρήσει παίκτρια από τους Διάσημους.

Μάλιστα, η έκπληξη είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς η παίκτρια που φέρεται να αποχωρεί είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Παρότι μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλες προσδοκίες και κάποιοι την είχαν κατατάξει ακόμα και ανάμεσα στα φαβορί, φαίνεται πως δεν κέρδισε το κοινό. Η παίκτρια των Διάσημων, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Στην αρχή του επεισοδίου, πάντως, οι παίκτριες των Διάσημων δεν φάνηκαν να είναι έτοιμες να αποδεχτούν πιθανή αποχώρηση από τη δική τους ομάδα.