MEDIA

Survivor: Η «κατάρα» επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά (video)

Survivor: Η «κατάρα» επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά (video)
Ούτε η ίδια δεν θα το πίστευε πως θα συμβεί αυτό…
Instagram: survivorgreece

Survivor: Ούτε η ίδια δεν θα το πίστευε πως θα συμβεί αυτό…

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/3) είδαμε τις ομάδες του Survivor να δίνουν μάχη για το έπαθλο του φαγητού, σε ένα αγώνισμα «θρύλο», όπως τον χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός.

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο στίβος μάχης έχει γράψει ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είναι από τους πιο απαιτητικούς. Στο τέλος νικητές ήταν οι Διάσημοι οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλο του φαγητού, όμως στο συμβούλιο είδαν την Κάτια Ταραμπάνκο να αποχωρεί.

Αυτό το αγώνισμα φαίνεται πως έχει «στοιχειώσει» την Κάτια Ταραμπάνκο. Πέρσι όπως είπε η ίδια ήταν το αγώνισμα που την έβγαλε νοκ άουτ και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Σήμερα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω και ο στίβος μάχης ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει πέρυσι και με έβγαλε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να με στείλουν στη μαμά μου. Ευελπιστώ να μη σημαίνει κάτι αυτό μιας και τα πήγα καλά αυτή τη φορά», είπε μετά το αγώνισμα το μοντέλο κάνοντας τα λόγια της, μετά την αποχώρησή της, προφητικά.

Τελικά και φέτος, αυτός ο στίβος μάχης αποτέλεσε τον τελευταίο για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε από το Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το αγώνισμα «θρύλος», οι τραυματισμοί και η αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση (videos)