MEDIA

Survivor: Παραλία «τέλος» - Φορτισμένοι οι παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα (videos)

Survivor: Παραλία «τέλος» - Φορτισμένοι οι παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα (videos)

Survivor: Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες αποχαιρέτησαν την παραλία λίγο πριν το φινάλε

Την παραλία που τους φιλοξένησε 6,5 μήνες αποχαιρέτησαν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του Survivor, στο σημερινό (4/7) επεισόδιο.

Όπως ήταν λογικό, το κλίμα ήταν φορτισμένο συναισθηματικά αφού οι τέσσερις παίκτες μετά από αρκετούς μήνες έπρεπε να αποχωριστούν την καλύβα τους και να μπουν για τελευταία φορά στη βάρκα προκειμένου να μεταφερθούν στον τελευταίο στίβο μάχης.

Survivor: «Λύγισε» η Ασημίνα

Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια βρίσκεται στην τελική τετράδα του Survivor και έκανε τον δικό της απολογισμό λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για το τέλος του παιχνιδιού.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έφτασα μέχρι εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη αλλά πέρασα από 40 κύματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο Survivor, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα, πραγματικά άντεξα και θα πω τις ιστορίες μία προς μία σε όλους τους ανθρώπους μου εκεί κάτω και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια, η Ασημίνα.