MEDIA

Survivor: Το Newsbomb.gr στον ημιτελικό του Γαλατσίου - Έφτασαν οι παίκτες (pics)

Survivor: Το Newsbomb.gr στον ημιτελικό του Γαλατσίου - Έφτασαν οι παίκτες (pics)

Survivor: Στο Γαλάτσι καταφθάνουν οι παίκτες του Survivor - Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τελικό του φετινού Survivor ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα μεταδοθεί live από το Γαλάτσι.

Θα προηγηθεί ο σημερινός ημιτελικός όπου σε πρώτη φάση θα γίνει γνωστό ποια από τις Ασήμινα ή Μαίη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει ένα βήμα πριν τον τελικό.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο Γαλάτσι και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ξεκίνησαν να φθάνουν στο Γαλάτσι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό.

Οι κάμερα του Newsbomb.gr κατέγραψε τους Γιώργο Ταλάντσεβ, Σπύρο Μαρτίκα και Σάκη Αρσενίου, Γιώργο Κατσαούνη, Γιώργο Πηλίδη, Τάκη Καραγκούνια κ.α.

Δείτε την gallery:

Στην τελική ψηφοφορία πριν τον τελικό, στην οποία θα λάβουν μέρος Στάθης, Αρης και (εκτός απροόπτου) Ασημίνα, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις οι δύο που θα προκριθούν στον τελικό θα είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης και αυτοί θα δώσουν τη μάχη για του τελικού στο Survivor.

Τι θα δούμε απόψε

Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους.

Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.