«Παγιδευμένοι»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια

«Παγιδευμένοι»: Τι θα δούμε στο πρώτο teaser για την επιστροφή του σίριαλ
«Παγιδευμένοι»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια
2'

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου, στις 22.00, και το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια.

Με τις κάμερες να καταγράφουν δυνατές στιγμές και μεγάλες ανατροπές, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της δραματικής σειράς. Τα στοιχεία πολλά, τα ερωτήματα ακόμα περισσότερα για ένα αύριο που κρύβει το πιο σκοτεινό μυστήριο. Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία και να κόψουν την ανάσα μας.

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές, Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη), επιστρέφουν όπως και οι Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου.

Στο πρώτο teaser για την επιστροφή του σίριαλ, βλέπουμε τον Άγγελο στην φυλακή, ενώ σε άλλη σκηνή φαίνεται να πέφτει νεκρός και ένα πέπλο μυστηρίου να κυριεύει τον θάνατο του. Η Υβόννη πέρα από την απέραντη θλίψη έχει να αντιμετωπίσει και τις υποψίες της, που στρέφονται στον ίδιο της τον άντρα. Μεταξύ τους θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο μίσος που θα επηρεάσει τους πάντες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, πάντως, η Άννα θα βρεθεί κατηγορούμενη για το φόνο του Άγγελου όμως σχετικά σύντομα θα αποδειχτεί ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος.

Να σημειωθεί, στο τελευταίο επεισόδιο, είχαμε δει το σχέδιο του Άγγελου να προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθούσε να βρει τον πατέρα της. Ο Σπύρος, από την άλλη, ήταν τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή. Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης ήρθαν πιο κοντά από ποτέ. Ο Δημήτρης, όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα: Αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, τότε όλα θα χαθούν.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Άγγελος από τη σειρά, Παγιδευμένοι

ΑΝΤ1: Πότε επιστρέφουν «Παγιδευμένοι» και «Αρβύλα» - Τα spoilers

Παγιδευμένοι: Η μεγάλη απογοήτευση για το φινάλε

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή