MEDIA

Φινάλε, απόψε, για «Σασμό» και «Παράδεισο των Κυριών» - Τι θα δούμε

Φινάλε, απόψε, για «Σασμό» και «Παράδεισο των Κυριών» - Τι θα δούμε

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι επιτυχημένες σειρές του ALPHA «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» αποχαιρετούν απόψε τους τηλεθεατές τους.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα, θα επιστρέψουν στα μέσα Ιανουαρίου. Ωστόσο, για το φινάλε επιφυλάσσουν δυνατά επεισόδια με συγκινητικές σκηνές και δυνατές ερμηνείες.

Στις 20.00, το κοινό παίρνει θέση για να παρακολουθήσει το τελευταίο επεισόδιο του «Παράδεισου». Ο γάμος του Πάρη και της Αμαλίας είναι γεγονός. Οι ισορροπίες, οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλώσει την απόγνωσή της να ανατρέψει τις καταστάσεις, ίσως και όχι.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ντέπυ και ο Μάρκος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ροή των πραγμάτων. Ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε αυτά που του επιτάσσει η λογική και σε αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα, που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της, παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση.

Σε παρόμοιο κλίμα, όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που, ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο. Όπως βλέπουμε, πάντως, στο τρέιλερ, η Αμαλία προσπαθεί να ξεγράψει τον Ντίνο καθώς περίμενε ότι με κάποιο τρόπο θα αντιδρούσε.

Τελευταίο επεισόδιο, όμως, και για τον «Σασμό» στις 21.00. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.