MEDIA

My Style Rocks: Έξαλλη η Τζωρτζίνα με τη Νικόλ - «Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι είσαι διάσημη»

My Style Rocks: Έξαλλη η Τζωρτζίνα με τη Νικόλ - «Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι είσαι διάσημη»
Glomex - ΣΚΑΪ

Bγήκαν ξανά τα μαχαίρια στο My Style Rocks -  Η Τζωρτζίνα τα «έψαλε» για τα καλά στη Νικόλ για τη συμπεριφορά της

Συνεχίζονται οι τσακωμοί αναμέσα στις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks με τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο της Τρίτης να γίνονται αυτή τη φορά μάρτυρες της κόντρας μεταξύ της Τζωρτζίνας και της Νικόλ.

Η Νικόλ ήταν αυτή που ξέσπασε εναντίον της Τζωρτζίνας λόγω της συμπεριφοράς της αλλά και επειδή όπως επειδή όπως είπε δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο με τις στυλιστικές της επιλογές στο παιχνίδι.

Αλλά όλα ξεκίνησαν όταν η Νικόλ έλαβε τη βαθμολογία «1» από τη Τζωρτζίνα και εκείνη κλήθηκε να σχολιάσει τον πολύ χαμηλό βαθμό.

Συγκεκριμένα η Τζωρτζίνα είπε, νευριασμένη: «Συγγνώμη που δεν σε ξέρω γιατί είσαι διάσημη από ότι κατάλαβα. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη με τους χιλιάδες followers που έχεις. Εγώ δεν έχω. Δεν με αφορά το κορίτσι που έχει 800.000 followers [...] Είμαι μία γυναίκα που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου δεν βγάζω φωτογραφίες για να βγάζω λεφτά. Δουλεύω! Όταν φεύγω από εδώ δεν σας αφορά αν πλένω, σιδερώνω ή αν πάω στη δεύτερή μου δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο. Εσύ με τα 400 ζευγάρια παπούτσια και τα 800.000 ρούχα, πες μου σε παρακαλώ την προηγούμενη εβδομάδα, τι styling έδειξες; Γιατί δεν είδα και κάτι ιδιαίτερο», προσθέτοντας ότι προσπαθεί να βάλει τη Νικόλ στον ίδιο δρόμο.