Your Place or Mine
Ρις Γουίδερσπουν και Άστον Κούτσερ στο rom com «Your Place or Mine»
Πηγή: Netflix
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεβρουάριος στο Netflix: Τρόμος, serial killers και... Άγιος Βαλεντίνος

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές και τις ταινίες που κυκλοφορούν στο Netflix τον Φεβρουάριο του 2023.

O έρωτας και το πάθος έχουν την τιμητική τους στο Netflix τον Φεβρουάριο με ταινίες και σειρές στο χρώμα της αγάπης.

Οι ερωτευμένοι μπορούν να γιορτάσουν την αγάπη τους κάνοντας... binge watching με τη σειρά «Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε» (In Love All Over Again) που κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Λίγο νωρίτερα, στις 10 του μήνα, θα είναι διαθέσιμη και η πολυσυζητημένη ρομαντική κομεντί «Σπίτι Σου ή Σπίτι Μου;» (Your Place or Mine) με πρωταγωνιστές τους Ρις Γουίδερσπουν και Άστον Κούτσερ.

Ωστόσο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον δεύτερο μήνα της χρονιάς είναι η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του «You». Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο επερχόμενος τέταρτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 29 Μαρτίου.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τον Τζο να έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο, έχοντας υιοθετήσει μια νέα περσόνα, αυτή του καθηγητή κολεγίου Τζόναθαν Μουρ. Όμως τα πράγματα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή για εκείνον. Ο περιβόητος stalker του Netflix γίνεται ο ίδιος θήραμα...

Σειρές του Netflix

Freeridge: Σεζόν 1
Κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου 2023

Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.

Εσύ: Σεζόν 4 (You: Season 4 Part 1)
Κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου 2023

Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε: Σεζόν 1 (In Love All Over Again)
Κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2023

Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους;

#NoFilter: Σεζόν 1
Κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Επειδή βαρέθηκε, η Μαρσέλι παρατάει τις σπουδές της για να κυνηγήσει έναν νέο στόχο: να γίνει influencer. Όμως, η ζωή στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερη από ό,τι φαίνεται...

Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 1 (The Law According to Lidia Poët)
Κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Μια γυναίκα, που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί, δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ.

Red Rose: Σεζόν 1
Κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

The Upshaws: Μέρος 3 (The Upshaws: Part 3)
Κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023

Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν μια σειρά από εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους.

Αδίστακτοι: Η Σειρά: Σεζόν 2 (Ganglands: Season 2)
Κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μεντί, η Λιάνα και ο Τόνι διαπιστώνουν ότι τα σχέδιά τους να φύγουν από το Βέλγιο ματαιώνονται από την εμφάνιση ενός νέου εχθρού, ο οποίος τους αναγκάζει να συμμαχήσουν με πρώην αντιπάλους.

Το Κορίτσι και ο Κοσμοναύτης: Σεζόν 1 (A Girl and an Astronaut)
Κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε.

Η Τριάδα: Σεζόν 1 (Triptych)
Κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου 2023

Μια αμείλικτη ντετέκτιβ μαθαίνει ότι έχει άλλα δύο πανομοιότυπα αδέλφια και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Outer Banks: Σεζόν 3 (Outer Banks: Season 3)
Κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;: Σεζόν 1 (Who Were We Running From?)
Κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου 2023

Κρύβοντας ένα οδυνηρό παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.

Ταινίες του Netflix

True Spirit
Κυκλοφορεί στις 3 Φεβρουαρίου 2023

Μια επίμονη Αυστραλή έφηβη κυνηγά τα όνειρά της και αντιμετωπίζει τους φόβους της, θέλοντας να γίνει το νεαρότερο άτομο που θα γυρίσει τον κόσμο με ιστιοφόρο μόνο του.

Στρόμπολι (Stromboli)
Κυκλοφορεί στις 3 Φεβρουαρίου 2023

Στοιχειωμένη από τις μνήμες του διαλυμένου της γάμου κι ενός τσακωμού με την κόρη της, μια γυναίκα ξεκινά ένα σκληρό πρόγραμμα αυτοβοήθειας όταν οι διακοπές της ναυαγούν.

Viking Wolf (Vikingulven)
Κυκλοφορεί στις 3 Φεβρουαρίου 2023

Μετά τον αποτροπιαστικό φόνο που βλέπει να συμβαίνει σε ένα πάρτι στη νέα της πόλη, μια έφηβη αρχίζει να έχει περίεργα οράματα και παράξενες επιθυμίες.

Infiesto
Κυκλοφορεί στις 3 Φεβρουαρίου 2023

Αναστατωμένοι από τον κορωνοϊό, δύο ντετέκτιβ κυνηγούν με μανία τους υπεύθυνους μιας απαγωγής που, όπως φαίνεται, είναι μέρος ενός απειλητικού επαναλαμβανόμενου σχεδίου.

Το Δεκαήμερο ενός Καλού Ανθρώπου (10 Days of a Good Man)
Κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου 2023

Ένας δικηγόρος που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης ατόμου και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αναζήτηση που αλλάζει τη ζωή του.

Σπίτι Σου ή Σπίτι Μου; (Your Place or Mine)
Κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου 2023

Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

Αγάπη στο Τετράγωνο Ξανά (Squared Love All Over Again)
Κυκλοφορεί στις 13 Φεβρουαρίου 2023

Η σχέση ενός διάσημου δημοσιογράφου και μιας προσγειωμένης δασκάλας διαταράσσεται, όταν μια δουλειά μπαίνει εμπόδιο στη νέα τους κοινή ζωή.

Re/Member
Κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2023

Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 λυκειόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Οι Παράταιροι (The Strays)
Κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου 2023

Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μιγάδας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο ξένοι εμφανίζονται στη γραφική της πόλη των προαστίων.

Έχουμε ένα Φάντασμα (We Have a Ghost)
Κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου 2023

Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Έρνεστ να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Τα Εκατομμύρια του Γκάνθερ: Σειρά μίας σεζόν (Gunther's Millions)
Κυκλοφορεί την 1η Φεβρουαρίου 2023

Ο σκύλος με το καταπίστευμα δεν είναι το πιο αλλόκοτο στοιχείο αυτής της ιστορίας. Ο φροντιστής του Γκάνθερ ζούσε επίσης στην πολυτέλεια και είχε φανατικούς ακόλουθους.

Μπιλ Ράσελ: Θρύλος (Bill Russell: Legend)
Κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο πολυνίκης πρωταθλητής του NBA και θρύλος των ατομικών δικαιωμάτων Μπιλ Ράσελ χτίζει μια απίθανη κληρονομιά εντός κι εκτός γηπέδων σ' αυτό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ.

Οι Γκόλφερ: Σεζόν 1 (Full Swing)
Κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα επαγγελματιών γκόλφερ, εντός και εκτός γηπέδου, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

Διπλή Ανθρωποκτονία: Σκάνδαλο στη Νότια Καρολίνα: Σεζόν 1 (Murdaugh Murders: A Southern Scandal)
Κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου 2023

Σοκαριστικές τραγωδίες συγκλονίζουν μια δεμένη κοινότητα στη Νότια Καρολίνα και φέρνουν στο φως τα φρικιαστικά μυστικά της πιο ισχυρής οικογένειάς της.

Formula 1: Οδηγός... Επιβίωσης: Σεζόν 5 (Formula 1: Drive to Survive: Season 5)
Κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου 2023

Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

Παιδικές Ταινίες και Σειρές του Netflix

Ο Μπαμπάς μου Κυνηγά Εξωγήινους: Σεζόν 1 (My Dad the Bounty Hunter)
Κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου 2023

Ένας διαγαλαξιακός κυνηγός εξωγήινων δίνει νέα διάσταση στον πατρικό ρόλο όταν τα δύο του παιδιά τον ακολουθούν κατά τύχη στο διάστημα και καταστρέφουν την αποστολή του.

That Girl Lay Lay: Σεζόν 2 (That Girl Lay Lay: Season 2)
Κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023

Με το μυστικό της να παραμένει επτασφράγιστο, η Λέι Λέι επιστρέφει με την κολλητή της και το παρεάκι αντιμετωπίζει σφάλματα στην εφαρμογή και φάρσες στο γυμνάσιο.

Oddballs: Σεζόν 2 (Oddballs: Season 2)
Κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τζέιμς και οι φίλοι του, Μαξ και Έκο, επιστρέφουν για περισσότερες αερολογίες, σαχλές ιδέες και σχολικές πλάκες, φέρνοντας την καταστροφή στο Ντερτ της Αριζόνας.


Διαβάστε επίσης

Η απάντηση του Netflix για το... τσεκούρι σε δημοφιλείς σειρές

To Netflix αποκάλυψε τις ημερομηνίες για τις ταινίες που θα δούμε το 2023

Wednesday: Κι όμως η Τζένα Ορτέγκα έχει μετανιώσει για τον viral χορό της!

O serial killer του «You» γίνεται στόχος στο τρέιλερ της 4ης σεζόν

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ