MEDIA

Survivor All Star: Η μεγάλη ανατροπή και ο λόγος που το αποψινό αγώνισμα θα μείνει ανολοκλήρωτο

Survivor All Star: Η μεγάλη ανατροπή και ο λόγος που το αποψινό αγώνισμα θα μείνει ανολοκλήρωτο
Glomex

Το Survivor All Star επιστρέφει με τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Παράλληλα, θα αποχωρήσει ένας ακόμη παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης με ολοκαίνουργιο επεισόδιο, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση της εβδομάδας.

Μάλιστα, φαίνεται πως στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ανατροπές δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του reality επιβίωσης.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό Μας» ο Νίκος Παρτσώλης: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς: «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

Οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στον αποψινό αγώνα

Ο σημερινός αγώνας στο SURVIVOR ALL STAR, πρόκειται να είναι ένας από τους πιο viral αγώνες στην ιστορία του Survivor, ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους.

Η αναπάντεχη τροπή του αποψινού αγωνίσματος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και οι ομάδες για πρώτη φορά φανερώνουν την αντιπαλότητα τους. Στο Συμβούλιο του νησιού όλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους και οι παίκτες έρχονται σε μία αντιπαράθεση δίχως προηγούμενο.

Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από το Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτή είναι η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

«Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Survivor All Star spoiler: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο