MEDIA

«Η Γη της ελιάς» spoiler: Ο Κουράκος πηγαίνει την Ευτυχία βόλτα εκεί που έθαψε το πτώμα του Ανέστη

«Η Γη της ελιάς» spoiler: Ο Κουράκος πηγαίνει την Ευτυχία βόλτα εκεί που έθαψε το πτώμα του Ανέστη

Στο spoiler για τη «Γη της Ελιάς», τυχαία ο Κουράκος πηγαίνει την Ευτυχία στο σημείο που είχε θάψει το πτώμα του Ανέστη.

Στη «Γη της ελιάς» το νέο spoiler που παρουσιάστηκε στο «Πάμε Δανάη» αφορά τον Γιώργη Κουράκο και την Ευτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργης αποφασίζει να πάει την Ευτυχία μια ρομαντική βόλτα στο δάσος ώστε να μην τους δει κάποιο αδιάκριτο βλέμμα αφού η σχέση τους δεν είναι γνωστή. Διαλέγει όμως ένα σημείο που θα ταράξει πολύ την Ευτυχία καθώς την πηγαίνει στο σημείο που πέταξαν μαζί με την Άννα το πτώμα του Ανέστη. Εκείνη ταράζεται χωρίς ο Κουράκος να καταλαβαίνει γιατί.

Και μέσα σε όλα ο Φίλιππος και ο Λυκούργος ανακαλύπτουν το μυστικό του ζευγαριού κάτι που τους πιέζει περισσότερο να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί.

Επεισόδιο 99 (Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου)

Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο. Η Αθηνά κλείνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα του στον Ισίδωρο και τον Μάνο. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να «ψαρέψει» τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον φίλο του Κίμωνα. Αυτός όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι εκείνη ψεύδεται και του μπαίνουν ιδέες. Τα συμπτώματα της Μαρίνας συνεχίζονται προκαλώντας την ανησυχία της Μυρτάλης, η οποία δείχνει μία πιο ανθρώπινη πλευρά στον Μάνο. Η Ιουλία καλεί την Ευτυχία για φαγητό κι εκείνη νιώθει τεράστια αμηχανία. Αργότερα θα εκφράσει την ταραχή της στην Άννα και θα της αποκαλύψει ότι θέλει να εξομολογηθεί στον παπά τον φόνο που διέπραξε. Ο Λυκούργος «στριμώχνει» τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει τους μπράβους που του πουλούν προστασία.

Επεισόδιο 100 + 101 (Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου)

Ο Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου, ομολογεί τις επαφές που είχε με τους νονούς της νύχτας και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την προστασία του μαγαζιού του. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Βλάση. Ο Βλάσης όμως έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα του. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της, ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στη φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο. Ο Λυκούργος ενημερώνει τον Χρήστο πως σύντομα τα βάσανά του θα τελειώσουν. Παράλληλα, προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από τους μπράβους και του ζητά να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή του, καθώς νιώθει πως ετοιμάζονται αντίποινα.

Ο Κωνσταντίνος έχει θορυβηθεί από τις προειδοποιήσεις του Λυκούργου και φροντίζει με τον δικό του τρόπο να προστατεύσει την Ισμήνη και το παιδί, ενώ μοιράζεται την ανησυχία του με τον Δημοσθένη. Η Αντιγόνη συμβουλεύει τη Μαρίνα να κάνει κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα με την υγεία της, αλλά η Μαρίνα αντιδρά πολύ αρνητικά, καθώς έχει απογοητευτεί. Στο μεταξύ, ο Μάνος την περιμένει στην ταβέρνα, όπως έχουν συμφωνήσει, αλλά η Μαρίνα δεν πηγαίνει ποτέ. Όταν επιστρέψει στο σπίτι θα τη βρει να κοιμάται, έχοντας ξεχάσει τελείως το ραντεβού τους, και η ανησυχία του θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ο Κωνσταντίνος, προσπαθώντας να δώσει μια λύση, ειδοποιεί ανώνυμα την αστυνομία για το πού κρύβεται ο Βλάσης, και η Δήμητρα με ένταλμα εισαγγελέα πηγαίνει να τον συλλάβει. Ο Φίλιππος, ο οποίος δεν θέλει πια να κρύβει τίποτα από τη Βασιλική, της εξομολογείται ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γνωστή παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά

Τηλεθέαση: Μάχη σώμα με σώμα – Σασμός, Survivor ή Γη της Ελιάς;