MEDIA

Ένα τηλεοπτικό Σάββατο διαφορετικό από τα άλλα – Στον «πάγο» τα σόου

Ένα τηλεοπτικό Σάββατο διαφορετικό από τα άλλα – Στον «πάγο» τα σόου

Τι θα δούμε, απόψε, στα κανάλια: Σειρές και «Survivor» στον αέρα.

Η τραγωδία στα Τέμπη οδήγησε τα στελέχη των καναλιών στην απόφαση να μην βγουν στον αέρα, απόψε, τα μουσικά σόου όπως συνήθως. Έτσι, αντικαθιστούν «Σπίτι με το MEGA, «Voice» και «Just the 2 of us» με άλλα προγράμματα.

Συγκεκριμένα, στη συχνότητα του MEGA, δεν θα δούμε τη Ρούλα Κορομηλά να υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους που τραγουδούν τις μεγάλες τους επιτυχίες. Στις 21.00, θα προβληθεί η σειρά «Γη της Ελιάς» ενώ τη σκυτάλη θα πάρει η ελληνική ταινία «Πολίτικη κουζίνα».

Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο ALPHA συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών, αποφάσισε την αναβολή του ζωντανού σόου «Just the 2 of us». «Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές τόσων ανθρώπων, τόσων νέων παιδιών, τόσο άδικα και τόσο σκληρά, αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει. Σε αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2Us να σιγήσει, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους», έγραψε σε Instagram story ο παρουσιαστής. Ο Νίκος Κοκλώνης και η επιτροπή με τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα επιστρέψουν το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 20.00. Τη θέση του πάντως απόψε θα πάρουν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, δεν θα δούμε το live του «Voice» με τη Φαίη Σκορδά. Στις 21.00, θα προβληθεί νέο επεισόδιο «Survivor All Star» όπου θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση της εβδομάδας. Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στο αποψινό επεισόδιο ένας εκ των προαναφερθέντων θα αποχωρήσει και, όπως μαρτυρούν τα spoilers, θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Να σημειωθεί ότι και το OPEN δεν θα βγάλει στον αέρα τη μουσική εκπομπή «Ό,τι αγαπώ». Στη θέση της θα μπει η ελληνική σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και ξένη ταινία.

Σχετικές ειδήσεις

Γη της Ελιάς και Σασμός: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές κέρδισαν το κοινό για ενημέρωση – Τι έγινε στη βραδινή ζώνη

Πώς θα κινηθούν τα κανάλια - Από την πρωινή ζώνη στο Survivor και τον Σασμό