MEDIA

Σασμός: Πρωταγωνιστές αποχωρούν από τη σειρά - Ποιοι διαφωνούν και ποιοι κάνουν μεταγραφές

Σασμός: Πρωταγωνιστές αποχωρούν από τη σειρά - Ποιοι διαφωνούν και ποιοι κάνουν μεταγραφές

Ηθοποιοί φεύγουν και ηθοποιοί έρχονται στον Σασμό - Οι πρωταγωνιστές που δεν θα δούμε από τη νέα σεζόν

Ο «Σασμός» έχει πάρει το εισιτήριο για την επόμενη χρονιά και έτσι για τρίτη σεζόν θα συνεχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες προσπαθώντας να κρατήσει την πρωτιά όπως κάνει ήδη ενάμιση χρόνο.

Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι συνταρακτικές και θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό ωστόσο αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που δεν θα απολαύσουμε από τη νέα χρονιά καθώς ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν φέτος.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα φύγουν είναι και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η μητέρα της «Στέλλας», η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν έχει ήδη υπογράψει για νέα σειρά εποχής, που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για του χρόνου με τίτλο, «Ψυχοκόρες».

Από την ηθοποιό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα επίσημα και αναμένουμε να δούμε αν όντως θα αποχωρήσει από τη σειρά και θα κάνει τη μεταγραφή στο κανάλι της Παιανίας.

Εκτός Σασμού φαίνεται να είναι και ο Γιώργος Χριστοδούλου, που υποδύεται τον «Σταύρο» στη σειρά. Από την άλλη ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης που υποδύεται τον «Βαγγέλη» θα συνεχίσει κανονικά στη σειρά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χριστοδούλου είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει στη σειρά επειδή διαφωνούσε με τον τρόπο που προβάλλουν οι σεναριογράφοι το πρότυπο του πατέρα και συζύγου, του οποίου η γυναίκα ζητά διαζύγιο.

Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει πέσει στα χαρτιά και όλοι αναμένουμε να δούμε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.