MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Στο αποψινό επεισόδιο,οι δύο ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν τριπλό έπαθλο, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, ενώ θα ακολουθήσει το Συμβούλιο Αποχώρησης. 

Μάχη για να παραμείνουν στο Survivor All Star δίνουν Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς βρέθηκαν στον τάκο μετά από ψηφοφορία τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας.

Τα αγωνίσματα ασυλίας αυτή την εβδομάδα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα απαιτητικά με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη. Έτσι στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση από τους Κόκκινους, ψηφίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στη δεύτερη ψηφοφορία από τους Μπλε ψηφίστηκαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μετά και τη δεύτερη χαμένη ασυλία με αλλαγές στη συμπεριφορά των παικτών αλλά και υποομάδες, που έχουν φέρει πιο κοντά Μπάρτζη - Ασημακόπουλο που μοιάζουν να έχουν απομακρυνθεί από τους άλλους παίκτες.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν τριπλό έπαθλο, στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, ενώ θα ακολουθήσει το Συμβούλιο Αποχώρησης.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, φαίνεται πως ο παίκτης εκείνος που επιστρέφει στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τους Μπλε να μετράνε ακόμα μία απώλεια.