MEDIA

Η Μάγισσα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… για τον ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… για τον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 επενδύει όσο ποτέ ξανά σε μία σειρά

Το πρώτο μισό της σεζόν για τον ΑΝΤ1 θα έχει έντονο το στίγμα της μυθοπλασίας. Τα στελέχη έχουν επενδύσει πάρα πολύ στη σειρά «Η Μάγισσα», θεωρώντας ότι μπορεί να τους αποφέρει πρωτιές και σαρωτικά ποσοστά παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Η ώρα της κρίσης, λοιπόν, έφτασε και απόψε στις 21.00 η δραματική σειρά θα κάνει πρεμιέρα.

Μάνη, 1817. Η Θεοφανώ υπηρετεί με αφοσίωση την οικογένεια του καπεταναίου Μιχαήλ Λάσκαρη. Η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει, στον πύργο της, το σαράντισμα του νεότερου μέλους της.

Οι ετοιμασίες γίνονται με κάθε επισημότητα, ενώ στην τελετή παρευρίσκεται και η οικογένεια της νύφης. Ο πατέρας της, Σπήλιος Γερακάρης, συμφώνησε σ’ αυτόν τον γάμο σε μια προσπάθεια ένωσης των πατριών, παρά τις άλυτες διαφορές που ακόμα ταλανίζουν τις σχέσεις τους. Ο Αντρέι Σιντόροφ, Έλληνας απ’ την Οδησσό, ταξιδεύει με ένα τούρκικο πλοίο, κουβαλώντας ένα μεγάλο μυστικό. Όταν το καράβι κουρσευτεί απ’ τους πειρατές του Σπήλιου, τα πάντα θ’ ανατραπούν στη ζωή του Αντρέι.

Το ίδιο βράδυ, το μωρό της οικογένειας Λάσκαρη εξαφανίζεται και η Θεοφανώ καθοδηγούμενη από ένα όραμα ψάχνει να το βρει…

Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την πρεμιέρα

  • Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, βάζουν την υπογραφή τους στη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της νέας σεζόν, με τίτλο «Μάγισσα».
  • Με κόστος 12 εκατομμύρια ευρώ, θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά που θα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση ενώ τα επεισόδια φτάνουν στον αριθμό τα 60.
  • Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, είναι μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς που θα απογειώσουν το σενάριο με τις ερμηνείες τους.