MEDIA

Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος αποκαλύπτει για ποιο λόγο έφυγε από την Ελλάδα

Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος αποκαλύπτει για ποιο λόγο έφυγε από την Ελλάδα

Η Κορίνα Τσοπέη μίλησε για τον εγγονό της, για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος, αλλά και για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα για την Αμερική

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Κορίνα Τσοπέη, στην ΕΡΤ με αφορμή την επίσκεψή της στην Ελλάδα για φωτογράφηση που θα κάνει.

Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος (κέρδισε τον τίτλο το 1964), μίλησε και για τον λόγο που την απομάκρυνε από την Ελλάδα.

«Στην Αμερική ότι δουλειά και να κάνεις δεν ακούς ‘τι θα πει ο κόσμος’ και σκουπιδιάρης γίνεσαι γιατί δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν ότι συνεχώς άκουγα ‘τι θα πει ο κόσμος;’. Έλεγα στη μαμά μου ‘μας πληρώνει ο κόσμος ενοίκιο;’ Τι με νοιάζει εμένα;» δήλωσε.

Επίσης, η Κορίνα Τσοπέη ανέφερε: «Βοήθησα την τύχη μου όταν έφυγα. Δεν είχα καλή εικόνα. Ο θείος μου απατούσε τη θεία μου, οι τριγύρω μου όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους. Όταν ήμουν μόνη μου (στην Αμερική) κανένα παιδί από αυτά που έβγαινα, δεν με πίεσε. Του έλεγα "μην με φιλήσεις" έλεγε "οκ". Στην Αθήνα και παντρεμένη που ήμουν, κάποιος γνωστός μου πήγε να με φιλήσει και λέω "πλάκα μου κάνεις;". Αυτό το να θέλουν να αποδείξουν ότι είναι άντρες, δεν το' χω. Παντού οι άντρες.. αλλά στην Ελλάδα...».

Επίσης είπε ότι: «Αισθάνθηκα ντροπή όταν χωρίσαμε με τον πρώτο μου σύζυγο - Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε σπίτι χωρισμένων»