MEDIA

Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε πότε θα μάθουμε ποιος είναι ο δολοφόνος του βρέφους στη Μάγισσα

Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε πότε θα μάθουμε ποιος είναι ο δολοφόνος του βρέφους στη Μάγισσα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2NightShow» ήταν το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου η Κατερίνα Λέχου.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο στούντιο του The 2Night Show την Κατερίνα Λέχου που φέτος είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με τον ρόλο της Δαμιανής στη σειρά εποχής «Η Μάγισσα».

Ο παρουσιαστής τόνισε πως ο χρόνος έχει φερθεί πολύ καλά στην όμορφη ηθοποιό, με την ίδια να απαντά πως προσέχει για να έχει και φροντίζει τον εαυτό της αρκετά.

Όπως υποστηρίζει «άργησε να ενηλικιωθεί» αφού έμεινε στην αφάλεια της οικογένειάς της μέχρι τα 35 της. Όπως δήλωσε έπρεπε να φροντίσει τα οικονομικά της και να ξεβολευτεί. Όταν μάλιστα πήγε στο πρώτο της σπίτι για έναν χρόνο έμεινε με τα πράγματα μέσα σε κούτες.

Με τον σύζυγό της, Μάνο, είναι μαζί 16 χρόνια αλλά επιλέγει να μην δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας στη σχέση τους. Τα κοινά τους φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι σπάνια. «Με τον Μάνο θέλουμε αυτό το «παιδί» που είναι η σχέση μας να το φροντίζουμε», παραδέχεται για τον τρόπο με τον οποίο κρατούν δυνατό τον γάμο τους.

Ακολούθησε ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους ρόλους της Κατερίνας Λέχου στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε. Και μπορεί η ίδια να λέει πως δεν ήταν πολλές, ήταν όμως χαρακτηριστικοί οι ρόλοι της και στο δράμα και στην κωμωδία.

Για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε πως θα μπορούσε να έχει άλλη μια σεζόν, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Γιάννης Μπέζος δεν ήθελαν να συνεχίσουν.

Στον χώρο της υποκριτικής δεν θα αποθάρρυνε κανέναν για να ασχοληθεί γιατί όπως τόνισε πιστεύει στην εξέλιξη μέσα στον χρόνο.

Παράλληλα η Κατερίνα Λέχου υποστήριξε πως μετά από τον εγκλεισμό για την πανδημία έχει αυξηθεί πολύ η βία στην καθημερινή ζωή. Βλέπει πως υπάρχει έντονη επιθετικότητα και προτιμά την ησυχία και το διάβασμα.

Τα γυρίσματα της Μάγισσας την κρατούν πολλές ώρες και γι'αυτό φέτος δεν θα συμμετέχει σε θεατρική παράσταση. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Δαμιανής και τη σχέση της με τη σύγκρια Αναστασία. Μιλώντας για τη σειρά «Η Μάγισσα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε πως οι τηλεθεατές δεν θα πιστεύουν ποιος το έκανε, με την Κατερίνα Λέχου να του ζητά να μην κάνει spoiler. Εκείνη όμως ανέφερε ότι αυτό θα αποκαλυφθεί στο 20ο επεισόδιο και θα ξαφνιάσει το κοινό.