MEDIA

Πέντε πρωταγωνίστριες με διπλό ρόλο στην τηλεόραση

Πέντε πρωταγωνίστριες με διπλό ρόλο στην τηλεόραση
Instagram

Γυναίκες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν, φέτος, σε δύο παραγωγές μυθοπλασίας

Πληθώρα σειρών κατακλύζει τη βραδινή ζώνη των καναλιών και ταλαντούχες ηθοποιοί συζητιούνται ιδιαίτερα για τους ρόλους και τις ερμηνείες τους. Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, τις βλέπουμε σε περισσότερες από μία παραγωγές μυθοπλασίας καταφέρνοντας να έχουν διπλό ρόλο.

Δήμητρα Σιγάλα

Η Δήμητρα Σιγάλα είναι μία από αυτές. Διευθύντρια νοσοκομείου στον «Γιατρό» του ALPHA, που αποθεώνεται από το κοινό, δικηγόρος στο σίριαλ «Όρκος» της ΕΡΤ1, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία που έχει χτίσει εδώ και χρόνια.

Εριέττα Μανούρη

Στην ίδια σειρά της ΕΡΤ1 βλέπουμε και την Εριέττα Μανούρη. Η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός ισορροπεί ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους, αφού φέτος πρωταγωνιστεί και στην κωμωδία του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Κάνοντας πρώτη φορά κωμωδία και όντας στο πλευρό του Στάθη Κόικα, η πρωταγωνίστρια βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται.

Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα Σκαφιδά περνά την ωραιότερη φάση της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως τρέχουν καθώς τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται όχι σε δύο αλλά σε τρείς σειρές. Η ηθοποιός υποδύεται τη μητέρα της Υπατίας, την Αντιγόνη, στην «Παραλία» της ΕΡΤ1, τη Μάγια στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ ενώ θα έχει και τον ρόλο της μητέρας της Μαρίας στο «Milky Way».

Βίκυ Παπαδοπούλου

Μία από τις πλέον καταξιωμένες και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η Βίκυ Παπαδοπούλου, λατρεύει το να πειραματίζεται και το αποδεικνύει περίτρανα. Στον ρόλο της γιατρού την βλέπουμε «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, στον ίδιο ρόλο αλλά με διαφορετική ερμηνεία και σε άλλο πλαίσιο θα βρεθεί στο «Milky Way». Εκεί, για την ακρίβεια, θα είναι η γυναικολόγος που θα βοηθήσει την πρωταγωνίστρια.

Μαρία Καλλιμάνη

Τη λίστα συμπληρώνει η Μαρία Καλλιμάνη. Από τη μία στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ, από την άλλη στο «Milky Way» που κάνει πρεμιέρα στο MEGA, η ηθοποιός βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες χρονιές της τηλεοπτικά και επαγγελματικά.