MEDIA

Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά αν γύριζα τώρα θα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο»

Χριστίνα Λαμπίρη
Glomex

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε και για την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη 

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση ως δουλειά», δήλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά να δω εκπομπή και να πω τώρα θα ήθελα, σπάνια μου συμβαίνει αυτό. Ως τηλεθεάτρια λέω, ευτυχώς που δεν είμαι».

Μάλιστα, η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις να επιστρέψει αλλά τελικά δεν κατέληξε σε συμφωνία με κάποιο κανάλι. «Αν αποφάσιζα αυτή τη στιγμή να γυρίσω και μάλιστα στις συγκεκριμένες συνθήκες που μου προτάθηκαν, έπρεπε να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Τώρα δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, δεν μπορώ να είμαι εκεί σε όλα τα πόστα. Εδώ είμαστε, όμως, δεν ξέρεις ποτέ».

Η Χριστίνα Λαμπίρη ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση. «Έχω όραμα, έχω εικόνα μπροστά μου. Αυτός είναι ο λόγος που λάτρεψα και τη δουλειά μας».

Μιλώντας για τον Δημήτρη Καμπουράκη είπε: «Ο Καμπουράκης είναι μια ιστορία. Δεν είναι απλά ένας παρουσιαστής που αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει την τηλεόραση. Για να πει ότι είναι μέχρι εδώ, εκείνος ξέρει καλύτερα».