MEDIA

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Βρώτσος εκδικείται τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Βρώτσος εκδικείται τη Θεοφανώ

Η σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται απόψε με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις απόψε στο κοινό της. Ανατροπές και καθηλωτικές σκηνές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο Φρίξος αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιό του με τη Θεοφανώ για να… ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο. Ο Αντρέι υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη που θα σοκάρει τον Κανέλλο.

Η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες θα καταλήξει σε μια μάχη με έναν μόνο νικητή. Μια ανίερη συμφωνία θα αποτρέψει τον καινούργιο γδικιωμό, αλλά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Βρώτσος ανακαλύπτει ποιοι του άφησαν το σημείωμα.

Στο αυριανό επεισόδιο, η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο κι εκείνος αναλαμβάνει δράση. Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής. Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους…