MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μία κλωστή

Η Γη της Ελιάς: Η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μία κλωστή

Η σειρά του MEGA συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού

Με επεισόδια-φωτιά κυλά «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μάλιστα, η δίκη της Χάιδως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η αγόρευση του Λυκούργου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί για τη Χάιδω. Η Βασιλική και η Αριάδνη κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στον Στάθη, χωρίς όμως να ξέρουν κάτι για το παρελθόν το οποίο τις φέρνει σε αμηχανία. Η Μαργαρίτα, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες. Η Αλκμήνη «φορτώνεται» για ακόμα ένα βράδυ στο σπίτι του Ορέστη, αφού δεν έχει πού να μείνει. Ο Δημοσθένης θέλει πάση θυσία να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Η Αλκμήνη και η Αντωνία στέλνουν εξώδικο στην Ισμήνη προσπαθώντας να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία της Χάιδως ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος την κρίνει ένοχη.

Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς και ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Η Αννα και ο Πότης παλεύουν να αναθερμάνουν την ερωτική ζωή τους. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία πως η συνεργασία τους με την Ισμήνη έληξε, αλλά εκείνες απειλούν να το κυνηγήσουν δικαστικά. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή κι εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και όσα υποψιάζεται. Στον δρόμο της επιστροφής, η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ…