MEDIA

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έτρωγα πρωινό και έπεφταν σοβάδες» - Όσα είπε για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έτρωγα πρωινό και έπεφταν σοβάδες» - Όσα είπε για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

«Ξύπνησα στον ύπνο μου γιατί στο στρώμα που κοιμόμουν έπεφτε νερό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για τον αποκλεισμό του στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια των έντονων πλημμυρών που έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και είναι οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε καρέ-καρέ το τι βίωσε, το πως αντιλήφθηκε την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου την έντονη κακοκαιρία αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε. Παράλληλα, περιέγραψε την εικόνα που αντίκρυσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

«Δεν υπήρχε καρέκλα να κάτσεις στο αεροδρόμιο. Έπεφταν σοβάδες από το αεροδρόμιο , υπήρχε νερό παντού, ήταν επικίνδυνο για να γλιστρήσεις και να χτυπήσεις. Σοβάδες έπεφταν και στο Ντουμπάι Mall και στο Αεροδρόμιο.

Γενικά οι δρόμοι ήταν ποτάμι, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχουν την υποδομή για τέτοια καιρικά φαινόμενα. Το νερό δεν μπορούσε να διαφύγει, δεν υπήρχαν κανάλια. Ευτυχώς που επέστρεψα με αυτές τις δύσκολες συνθήκες», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρισκόμουν στο ξενοδοχείο την ημέρα που θα επέστρεφα Αθήνα. Ξύπνησα στον ύπνο μου γιατί στο στρώμα που κοιμόμουν έπεφτε νερό, με κίνδυνο να σε πιάσει ηλεκτροπληξία ή μπορεί να σου πέσει το ταβάνι.

Ξύπνησα από τον ήχο της βροχής αλλά μέσα στο δωμάτιο.Έφαγα πρωινό και έπεφταν σοβάδες».