MEDIA

Εφοπλιστής άφησε έγκυο γνωστή παρουσιάστρια

Εφοπλιστής άφησε έγκυο γνωστή παρουσιάστρια

Η «NEWSBOMB» έφερε στο φως μια προσωπική τραγωδία μιας γυναίκας γνωστής στο ευρύ κοινό από τις συνεργασίες της με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιας γυναίκας που εδώ και ενάμισι χρόνο ανεβαίνει ένα Γολγοθά με πολλά εμπόδια, απειλές, εκβιασμούς και πιέσεις.

Και όλα αυτά γιατί;

Διότι ζήτησε από τον μέχρι πρότινος σύντροφό της ν' αναγνωρίσει τον καρπό του έρωτά τους. Το παιδί τους. Την κόρη τους.

Αλλά λογάριαζε χωρίς την... πεθερά.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Newsbomb», όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2012 όταν η γνωστή παρουσιάστρια Β.Π ( τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας) και ο εφοπλιστής Ν.Τ αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη, στο σπίτι παλάτι του εφοπλιστή με θέα όλη την Αθήνα στα νότια προάστια.

Πολύ ερωτευμένοι και με όνειρα να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους, οι δυο τους ζούσαν έντονες στιγμές πάθους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Newsbomb», τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος. Η χαρά ήταν μεγάλη. Και οι δυο πετούσαν στα σύννεφα. Όμως υπολόγιζαν χωρίς την μέλλουσα πεθερά.

Μόλις ο εφοπλιστής ανακοίνωσε στη μητέρα του το ευχάριστο γεγονός ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

Σύμφωνα με την αγωγή αναγνώρισης τέκνου που κατέθεσε η παρουσιάστρια, ύστερα από πολλούς καυγάδες με τη μητέρα του εφοπλιστή, ο Ν.Τ την εγκατέλειψε και έφυγε στο εξωτερικό για ν απομακρυνθεί εντελώς από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και την οποία δεν μπορούσε πλέον να διαχειριστεί.

Όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Newsbomb», λίγες ημέρες μετά την φυγή στο εξωτερικό του γνωστού εφοπλιστή, η παρουσιάστρια – όπως αναφέρεται στην αγωγή της- απολύεται από τη δουλειά της σε μεγάλο κανάλι χωρίς καμία δικαιολογία, παραμένοντας άνεργη και χωρίς την παραμικρή οικονομική υποστήριξη.

Παράλληλα, η μητέρα του εφοπλιστή, πρόσωπο με επιρροή και δύναμη, άρχισε μια έντονη επίθεση κατά της ίδιας και της οικογένειάς της, που μάλιστα- σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας- έφτασε στο σημείο να απειλείται σοβαρά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, τονίζει στην αγωγή της, ότι εκείνο το διάστημα, πέρα από τις απειλές, δεχόταν από τη μητέρα του εφοπλιστή και ...προτάσεις οικονομικών ανταλλαγμάτων προκειμένου να διακόψει την κύηση. Η ίδια, με τη συμπαράσταση της οικογένειάς της και μόνο, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον εφοπλιστή, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το καλοκαίρι του 2013.

Η Β.Π αναφέρει χαρακτηριστικά και με πάσα βεβαιότητα, ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κόρη της είναι παιδί του Ν.Τ καθώς κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα της σύλληψης, αυτός ήταν ο μοναδικός άντρας με τον οποίον είχε επαφή.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Newsbomb», με την αγωγή που η ίδια κατέθεσε στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών μέσω της δικηγόρου της , ζητά από το δικαστήριο ν αναγνωριστεί δικαστικώς η πατρότητα του παιδιού καθώς ο εφοπλιστής δεν συναινεί σ αυτήν εκουσίως.

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις αρχές του 2014, όπως ανέφερε η «Newsbomb» .

Ως τότε η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει τον δικό της διαδικτυακό ιστότοπο ενώ μοιράζεται με τους φίλους της στο facebook μοναδικές στιγμές με την κόρη της. Ένα παιδί που όπως λέει και η ίδια έχει « καταπράσινα μάτια και το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου»

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της ιστορίας καθώς η υπόθεση έχει ένα αυστηρά ηθικό υπόβαθρο και μας αφορά όλους σαν κοινωνία. Κάθε παιδί έχει αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζει τον πατέρα του και να αυτοπροσδιορίζεται χωρίς εμπόδια από επίκτητους παράγοντες

Όσο για τον εφοπλιστή, κρίσιμο είναι και μένει να αποδειχθεί πως θα κινηθεί δεδομένων των δικαστικών εξελίξεων, αλλά το σίγουρο είναι πως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να προβεί στην απαραίτητη εξέταση DNA, αν φέρει αντίρρηση προς την πατρότητα. Σε κάθε περίπτωση, τυχόν άρνησή του να υποβληθεί στην εξέταση αυτή, σημαίνει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, αποδοχή της πατρότητας και άρα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε επίσης:

Μετά το πετρέλαιο, φόροι σε σόμπες και τζάκια

ΠΑΝΙΚΟΣ: Έρχονται 15.000 απολύσεις

Το πολύτιμο μυστικό του Σωτήρη Μουστάκα

Βαγγέλης Βενιζέλος: Οι δύσκολες ώρες, οι εξετάσεις και το χειρουργείο

«Το σκληρό πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη»

Αγωνία για τον Αντώνη Βαρδή

Οι Τούρκοι βάζουν τα γυαλιά: Φτιάχνουν πλωτό αεροδρόμιο