Το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα

Η Walt Disney Company EMEA ανακοίνωσε το ξεκίνημα του Disney Junior, μιας νέας πολυπλατφόρμας για παιδιά...

Η Walt Disney Company EMEA ανακοίνωσε το ξεκίνημα του Disney Junior, μιας νέας πολυπλατφόρμας για παιδιά ηλικίας 2–7 ετών και τις οικογένειές τους, που θα είναι διαθέσιμη ως επώνυμη ζώνη στο Disney Channel στην Ελλάδα από την 1η Ιουνίου του 2011.

Το Disney Junior είναι το επόμενο στρατηγικό βήμα της Walt Disney Company παγκοσμίως για την προσχολική ηλικία. Στηριζόμενο στην επιτυχία του Playhouse Disney, που ήρθε στην Ελλάδα μέσω του καναλιού Disney Channel τον Νοέμβριο του 2009 και σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως, η νέα παιδική τηλεοπτική ζώνη ονομαζόμενη Disney Junior θα αντικαταστήσει το Playhouse Disney και θα επεκτείνει το ήδη πιστό κοινό του, ώστε να συμπεριλάβει όλα τα παιδιά ηλικίας 2 – 7 ετών. Το Disney Junior θα παρέχει καθημερινά τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως και μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.
Βασισμένο στην επιτυχία της παραγωγής, της σειράς «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», από το ευρωπαϊκό κέντρο παραγωγής των Disney Channels, το διεθνές περιεχόμενο του Disney Junior θα συμπληρωθεί με τοπικές παραγωγές και προσαρμοσμένες πολυπλατφόρμες.

Μια δεύτερη σεζόν της προτεινόμενης για BAFTA1 σειράς «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας» θα κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος του προγράμματος του νέου Disney Junior. Σε παραγωγή της Spider Eye Animation, με έδρα την Κορνουάλη, η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 26 διαδραστικά και γεμάτα χρώματα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να παίζονται στο Disney Junior στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου του 2011.

Στο Disney Junior θα προβάλλονται ακόμη σειρές όπως «Η Λέσχη του Μίκυ», «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», «Ο Μαστοράκος» και «Μυστικός Πράκτορας Όσο» καθώς και φρέσκες κι ολοκαίνουριες σειρές όπως «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρα του Ποτέ», που θα κάνει την πρεμιέρα του σε συνδυασμό με το ξεκίνημα του Disney Junior την 1η Ιουνίου του 2011.Πηγή: newscode.gr