MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα (06/05)

Survivor spoiler - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα (06/05)

Survivor spoilerΑγώνας επάθλου απόψε για τις δύο ομάδες. Ποια θα κερδίσει; Η Άσπρη ή η Μαύρη;

Σκληρή «μάχη» θα δώσουν σήμερα στο αγώνισμα επάθλου και οι δύο ομάδες. Οι Άσπροι θέλουν το έπαθλο για να πάρουν τη ρεβάνς για την ασυλία που χάθηκε, ενώ οι Μαύροι θέλουν ακόμη μια νίκη για να πιέσουν ψυχολογικά τους αντιπάλους τους.

Ποιοι θα κερδίσουν;

Οι εντάσεις δεν λείπουν, όμως, ούτε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή, παρακολουθήσαμε έντονους διαλόγους μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Από την ψηφοφορία, η Σαμπριέ και ο Οκάι αναδείχθηκαν ως οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Κατερίνα σχολίασε πως οι συμπαίκτες της δεν ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια αφού η Μπουσρά είναι πιο αδύναμη από τον Οκάι, κατηγορώντας τους πως κάνουν ό,τι τους λέει ο Χικμέτ. Τα αίματα δεν άργησαν να «ανάψουν» και οι κατηγορίες πήγαν και ήρθαν. Χρειάστηκε, μάλιστα, να επέμβει ο Ατζούν για να μπει μία τάξη στο συμβούλιο.

Ας γυρίσουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι…

Όσο και αν μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, απόψε Μαύροι και Άσπροι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα, αν θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο.

Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός απόψε. Μάλιστα, θα δούμε ότι θα υπάρχουν πολλοί μικροτραυματισμοί και στις δύο ομάδες.

Δείτε στην gallery ποια ομάδα κερδίζει:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις