Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef 5: Ξεκινά με πολλές αλλαγές - Ποιοι θα μπουν απευθείας στο σπίτι (vid)

Newsbomb

MasterChef 5: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef, η οποία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ με πολλές αλλαγές

Ο πέμπτος κύκλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους, μιας και θα υπάρξουν αλλαγές.

Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, ενώ θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή.

Σύμφωνα με την εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου», στις auditions δεν θα συμμετέχουν ατομικά οι παίκτες, αλλά σε τετράδες. Παράλληλα δεν θα υπάρχουν ομάδες παρά μόνο στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού.

Όταν οι επίδοξοι MasterChef μπουν τελικά στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον κριτή για μέντορα. Τέλος, όποιος λάβει στην audition τρία «ναι» μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Ήδη από το τρέιλερ που βγήκε στις οθόνες, οι κριτές είχαν προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο φετινό παιχνίδι. Ακούμε τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Ξεχάστε ότι ξέρατε, τίποτα δε θα είναι το ίδιο», προετοιμάζοντας κατά κάποιο τρόπο το έδαφος.

Το MasterChef θα προβάλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα – Το χρονοδιάγραμμα για μετακινήσεις, εστίαση, Λύκεια