Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor spoiler 22/2: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία (pics+vid)

Newsbomb

Survivor spoiler: Με την έλευση των νέων παικτών, οι ισορροπίες στις ομάδες του Survivor αλλάζουν ξανά!

Μάλιστα, απόψε, θα παρακολουθήσουμε στο Survivor το σημαντικό πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν.

Οι «μπλε» τις τελευταίες μέρες έχουν κάποιες εντάσεις σχετικά με τις προμήθειες φαγητού. Η νέα κόντρα ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου να θεωρεί ότι η Άννα Μαρία -η οποία μοιράζει και τις προμήθειες- δίνει περισσότερο φαγητό στα άτομα που είναι στην υποομάδα της. Παράλληλα, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας μπήκε στο παιχνίδι με την παίκτρια των μπλε να δηλώνει σοκαρισμένη από την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, θα έχει ένα ενδιαφέρον η συνύπαρξη των δύο από εδώ και πέρα.

Την ίδια ώρα, στην κόκκινη ομάδα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Ο Τριαντάφυλλος με την Ανθή Σαλαγκούδη είναι στα «μαχαίρια».

Survivor spoiler 22/2: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Στο τρέιλερ η πίστα στην πισίνα φαίνεται απαιτητική, αλλά η σύνθεση των δύο ομάδων έχει αλλάξει και στην ουσία μιλάμε για δύο νέες ομάδες.

Εκτός από αυτό βλέπουμε και τον καυγά της Ελευθερίας με την Άννα – Μαρία. Στο συμβούλιο του νησιού μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου θα πάθει κρίση πανικού και θα αποχωρήσει.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία; Σύμφωνα με τα spoiler οι «μπλε» θα πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό #metoo: Νέος πρωταγωνιστής στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας