Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» όταν θυμήθηκε την εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα

Newsbomb

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της χρονιάς που πέρασε για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όταν έφυγε από την ζωή σε τροχαίο η εικονολήπτρια της εκπομπής, Μαίρη Μάτσα

Βούρκωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Παρασκευής, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Καλημέρα Ελλάδα», όταν αναφέρθηκε στην δυσκολότερη στιγμή για τον ίδιο και τους ανθρώπους της εκπομπής, αυτήν την τηλεοπτική περίοδο που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Ο παρουσιαστής σηκώθηκε από την θέση του και πήγε στην κάμερα που βρίσκεται απέναντι του όλες τις ώρες της εκπομπής, στην οποία τις περισσότερες ημέρες βρισκόταν η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από λίγους μήνες.

Πάνω στην κάμερα οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν αφήσει λίγα λουλούδια. Ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να αναφέρεται στην Μαίρη και το τραγικό περιστατικό με το τροχαίο που της στέρησε την ζωή, όμως κόμπιασε και βούρκωσε από την συγκίνηση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς συγκινημένος δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις φράσεις του και έτσι ζήτησε να προβληθεί το βίντεο για την Μαίρη Μάτσα, ως ακόμη ένας φόρος μνήμης και τιμής στην συνεργάτιδα, η απώλεια της οποίας βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια του ΑΝΤ1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Πάγωσε» όλη η Ελλάδα - Η στιγμή της τραγωδίας και το μεγαλείο ψυχής των γονιών της 6χρονης