ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Fantasy τουρνουά για την Ευρωλίγκα από το Stoiximan.gr είναι εδώ!

Το Fantasy τουρνουά για την Ευρωλίγκα από το Stoiximan.gr είναι εδώ!

Η πιο δυνατή Ευρωλίγκα των τελευταίων ξεκίνησε και το Stoiximan.gr σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€* δημιουργώντας την ομάδα των… ονείρων σου στο Fantasy τουρνουά που ήδη έχει ξεκινήσει.

Είχες πάντα στο μυαλό σου πως εσύ μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα από τους πιο γνωστούς GMs στην Ευρώπη; Έχεις την ευκαιρία να το αποδείξεις!

Μπορείς να φτιάξεις τώρα την ομάδα σου για το Fantasy τουρνουά για την Ευρωλίγκα από το Stoiximan.gr και να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€* μέχρι το τέλος της Regular Season. Το νέο μεγάλο τουρνουά του Stoiximan.gr, όπως και αυτό της Α1 μπάσκετ, έχει ήδη ξεκινήσει μετά τους αγώνες της πρεμιέρας, όμως, προλαβαίνεις ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή και να αρχίσεις να «στήνεις» το ρόστερ σου.

Στη διάθεσή σου υπάρχει ένα εικονικό budget ύψους 120 εκατ. ευρώ και με αυτά τα χρήματα μπορείς να φτιάξεις την ομάδα που θα σου φέρει τους περισσότερους βαθμούς και θα σε ανεβάσει στην κορυφή του Fantasy τουρνουά για την Ευρωλίγκα από το Stoiximan.gr! Πρόσεξε βέβαια, ποιους και πόσους παίκτες θα διαλέξεις από την κάθε ομάδα, αφού μπορείς να έχεις μόνο τρεις παίκτες από το ίδιο κλαμπ στο δικό σου ρόστερ. Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μέχρι και 20 διαφορετικές ομάδες και να διεκδικήσεις έτσι τα υψηλά χρηματικά έπαθλα που δίνει το Stoiximan.gr για το τουρνουά.

Εννοείται πως σε κάθε αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα μπορείς να κάνεις και μια μεταγραφή. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις η μεταγραφή μεταφέρεται για τον επόμενο γύρο, αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις παραπάνω από μια δωρεάν μεταγραφή τη φορά. Θα έχεις τη δυνατότητα και για έναν αναπληρωματικό παίκτη στην ομάδα σου, ενώ διατίθενται και δυο μπαλαντέρ προς χρήση. Ο υπολογισμός της βαθμολογίας είναι τυπικός, όπως συμβαίνει και στο ήδη επιτυχημένο Fantasy τουρνουά για την Α1 μπάσκετ. Αν η ομάδα σου ισοβαθμήσει με αυτή κάποιου άλλου μέλους, τότε νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα έχει δημιουργηθεί με το μικρότερο budget.

Είτε είσαι, λοιπόν, ο παίκτης που ονειρεύεται τη διεθνή καταξίωση – και σκέφτεσαι ήδη την ομάδα σου για το Fantasy τουρνουά για την Ευρωλίγκα από το Stoiximan.gr έτσι ώστε να διεκδικήσεις 20.000€* - είτε είσαι αυτός που ενδιαφέρεται για τους εγχώριους τίτλους και συμμετέχεις στο Fantasy τουρνουά για την Α1 μπάσκετ με έπαθλα ως και 5.000€*, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο δυνατός είσαι.

Όποιος παίκτης κι αν είσαι λοιπόν, στο Stoiximan.gr θα κάνεις το δικό σου παιχνίδι και με τα τουρνουά Fantasy που βρίσκονται στην κεντρική ενότητα «FANTASY».

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά στο συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά