ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έλαμψε μέσα από ένα μοναδικό 3D projection από την adidas

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έλαμψε μέσα από ένα μοναδικό 3D projection από την adidas

Η εντυπωσιακή τρισδιάστατη προβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της adidas στην Αθήνα

Η adidas, για ακόμη μια φορά στέκεται ενεργά δίπλα στους Έλληνες αθλητές που παλεύουν καθημερινά για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Πρόκειται για τους ανθρώπους που μέσα από θυσίες και απόλυτη προσήλωση, βλέπουν τις δυνατότητες σε κάθε μακρινό όνειρο και πορεύονται σταθερά προς την επιτυχία.

Ο Έλληνας Μαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Γκελαούζος, μέσα σε 2 ώρες, 16 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα ψυχικού σθένους, τερμάτισε πρώτος στον 38o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καταρρίπτοντας το ελληνικό ρεκόρ διαδρομής των τελευταίων 18 χρόνων. Η adidas ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του αθλητή, δημιουργώντας ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει όλη τη σκληρή προσπάθεια στο δρόμο προς την κορυφή, με σκοπό να τιμήσει τον ίδιο τον αθλητή και να εμπνεύσει όλους εμάς πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Το βράδυ της Τετάρτης, η διαδρομή του Κωνσταντίνου Γκελαούζου προς την κορυφή προβλήθηκε σε ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της Αθήνας και Παγκόσμιο σύμβολο Αθλητισμού, το Παναθηναϊκό Στάδιο. Μέσα από μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη προβολή πάνω στις κερκίδες του ιστορικού σταδίου, οι καλεσμένοι της πρωτότυπης εκδήλωσης παρακολούθησαν τη συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις πορεία του κορυφαίου Μαραθωνοδρόμου. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σπουδαίοι αθλητές, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Έρνστ Ράιχελ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ .Εμμανουήλ Κολυμπάδης.

Προηγήθηκε επίσκεψη των καλεσμένων στο νέο κατάστημα της adidas στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού 44, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά όλους τους χώρους αλλά και τις καινούργιες συλλογές του brand. Το νέο κεντρικό κατάστημα της adidas, είναι εμπνευσμένο από την Αθήνα, την κουλτούρα και τους αθλητές της. Αποτελεί το απόλυτο sports & running hub, φιλοξενώντας χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τους λάτρεις του τρεξίματος με προτεινόμενα running routes στην Αθήνα, πληροφορίες για τους adidas Runners Athens καθώς και καινούργιες συλλογές running και training, όπως οι γυναικείες σειρές Stella McCartney, Karlie Kloss και πολλές ακόμα.

Η adidas δεσμεύεται να συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους βλέπουν τις δυνατότητες εκεί που άλλοι βλέπουν το αδύνατο και να στηρίζει ενεργά τους αθλητές μέσα από σημαντικές δράσεις και τεχνολογίες, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!