ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Pandora εγκαινιάζει πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Pandora εγκαινιάζει πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στα Παιδικά Χωριά SOS

Η PANDORA πιστή στις αρχές και τις αξίες της, εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Παιδικά Χωριά SOS, που έχει σαν βασικό στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Η PANDORA, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Φιλοσοφίας DO, που πρεσβεύει αξίες και ιδεώδη κοινωνικής ευθύνης, προσπαθεί να κινητοποιήσει ανθρώπους με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά από το δίκτυο των PANDORA Concept Stores σε όλη την Ελλάδα, από τις 8 έως τις 31 Μαΐου, ο καθένας μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της PANDORA να καλύψει ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης, βελτιώνοντας έτσι ουσιαστικά την καθημερινότητα των δεκάδων παιδιών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Στις μητέρες αυτών των παιδιών αφιερώνει φέτος η PANDORA την ημέρα της Μητέρας και προσφέρει δώρα από καρδιάς στις «μητέρες της καρδιάς» των Παιδικών Χωριών SOS.

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, είναι το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS που δημιουργήθηκε στη χώρα μας και αποτελείται από 12 σπίτια οικογενειών SOS, για 72 παιδιά 4 έως 16 ετών, το σπίτι του Διευθυντή, το σπίτι των Θείων, το σπίτι για τα Εργαστήρια Δημιουργικής απασχόλησης και το Κοινοτικό, όπου στεγάζονται γραφεία, βιβλιοθήκη, μελετητήριο, κλπ.

«Το DO αποτελεί για εμάς, ως brand, την ευκαιρία να εξηγήσουμε στον κόσμο τι κάνουμε και σε τι πιστεύουμε – από την κατασκευή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας έως τη δέσμευση να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι. Σ’ αυτό το πλαίσιο διευρύνουμε ουσιαστικά τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιούμε από την αρχή της λειτουργίας μας, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης και κάλυψης αναγκών των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε μεταξύ άλλων η κυρία Ελευθερία Μαραγκουδάκη, Πρόεδρος της PANDORA Jewelry Hellas.

«Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που η PANDORA στηρίζει το έργο μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλύψουμε βασικές ανάγκες των παιδιών. Είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα αγκαλιάσει αυτή την ενέργεια της PANDORA όπως έχει αγκαλιάσει η ίδια τα παιδιά μας και τις Μητέρες SOS», σημείωσε ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Για τη Γιορτή της Μητέρας 2017, η PANDORA προτείνει μοναδικά, συμβολικά σχέδια σε υπέροχες αποχρώσεις, που γιορτάζουν τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα τρυφερά συναισθήματα! Γιατί η PANDORA από το 1982 χαρίζει με τις δημιουργίες της χαμόγελα σε όλες τις γυναίκες. Και με αυτή τη μοναδική ενέργεια χαρίζει κάτι ακόμη πιο πολύτιμο: χαρίζει αναμνήσεις!

Περισσότερα στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr