ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ.Ε.Π.Ε.: Εκδήλωση για την Αυστραλιανή Οικονομία

Κ.Ε.Π.Ε.: Εκδήλωση για την Αυστραλιανή Οικονομία

Το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα"Αυστραλία - Ελλάδα: Προοπτικές και διδάγματα από την επιτυχημένη πορεία της αυστραλιανής οικονομίας".

filippas

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΕ, καθηγητής κ. Φίλιππας Νικόλαος, έχει δώσει σημαντική ώθηση και ουσιαστικά επανεργοποίησε τον συγκεκριμένο οργανισμό συμβάλλοντας και διοργανώνοντας πρωτοποριακές και άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σχετικά με την Οικονομία της χώρας και η σύγκριση με άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 16:00 στο ΚΕΠΕ που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας

Παρατίθεται το Δελτίο Τύπου:

Θέμα: ΚΕΠΕ Distinguished Lectures

Διάλεξη της Αυτού Εξοχότητος Πρέσβεως της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κυρίας Τζένης (Πολυξένης) Μπλούμφιλντ, με τίτλο "Αυστραλία - Ελλάδα: Προοπτικές και διδάγματα από την επιτυχημένη πορεία της αυστραλιανής οικονομίας".

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 16:00, το ΚΕΠΕ στη σειρά των διακεκριμένων διαλέξεων Distinguished Lectures, επί τη ευκαιρία της αυστραλιανής προεδρίας του G20, φιλοξενεί την Αυτού Εξοχότητα Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κυρία Τζένη (Πολυξένη) Μπλούμφιλντ, με τίτλο:

" Αυστραλία - Ελλάδα: Προοπτικές και Διδάγματα από την Επιτυχημένη Πορεία της Αυστραλιανής Οικονομίας "

Στη διάλεξη θα παρευρεθεί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κος Παναγιώτης (Νότης) Μηταράκης, θα προλογίσει την Πρέσβης και θα τοποθετηθεί για τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΕ, Αμερικής 11, 5ος όροφος, στην αίθουσα 508. Είσοδος ελεύθερη.