ΑΑΔΕ: Πότε θα γίνει η φορολοταρία Απριλίου για τα 1.000 ευρώ

ΑΑΔΕ: Πότε θα γίνει η φορολοταρία Απριλίου για τα 1.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων για ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν από τους φορολογούμενους έως και τον Απρίλιου του 2018.

Η κλήρωση της φορολοταρίας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (29/5) και μετά την ολοκλήρωση της όπως και στις προηγούμενες κληρώσεις θα αναδειχθούν 1.000 τυχεροί που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet την ίδια ημέρα.

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100ευρώ, ένας  λαχνός για κάθε 1 ευρώ. Για τα επόμενα τετρακόσια 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ.
  • Για τα επόμενα πεντακόσια 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία 3 ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο

Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2018

Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr

PHOTO GALLERY