ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Liveblog: «Ώρα μηδέν» στην Κουμουνδούρου - Αποχώρησαν Αχτσιόγλου, Τεμπονέρας, Ομπρέλα

ΣΥΡΙΖΑ Liveblog: «Ώρα μηδέν» στην Κουμουνδούρου - Αποχώρησαν Αχτσιόγλου, Τεμπονέρας, Ομπρέλα

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου καθώς ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδριάση της Κεντρικής Επιτροπής, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να ολοκληρώνει την εισηγητική του ομιλία, η οποία σημαδεύτηκε από εντάσεις και αποδοκιμασίες.

«Η διάσπαση υπήρχε εδώ και χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποχωρήσεις αρχίζει η ενότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι πρέπει να τελειώσει η «κομματίλα».

Κάπως έτσι, λίγο αργότερα, αποχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μαζί με τις ομάδες του. Μάλιστα η τριάδα αυτή κατήγγειλε πως έφυγαν πάνω από 160 μέλη από τα 300 που βρίσκονταν εκεί!

Όσο για το δημοψήφισμα είπε: «Εξασφαλίστε την ίαση του ΣΥΡΙΖΑ από τα πρόσωπα που τον πληγώνουν. Πάρτε απόφαση άμεσα και καθαρά. Πάρτε απόφαση που θα σέβεται τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του. Λύση τώρα. Σας καλώ να δώσουμε απάντηση, όχι ευχή, με μια μεγάλη και ισχυρή πλειοψηφία από αυτό το όργανο».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ανέφερε ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα έπρεπε να ασχολείται με τα προβλήματα της χώρας. «Έχουμε πανάκριβη ενέργεια, κόκκινα δάνεια και θα έπρεπε να βάζουμε μεγάλους εθνικούς στόχους. Δεν θα πρέπει να είμαστε ξανά ευάλωτοι στους εκβιασμούς μίας μελλοντικής τρόικας. Ποια θα είναι η Ελλάδα του 2030, με ποιο παραγωγικό μοντέλο θα πρέπει να πάμε στο επόμενο ορόσημο, το οικονομικό μοντέλο για εμάς δεν είναι ξεχωριστό από το κοινωνικό μοντέλο».

«Σε όσους με στήριξαν είμαι ευγνώμων αλλά αυτό πια δεν έχει καμία σημασία. Δουλέψετε, φέρτε αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα σας στηρίξω και εγώ» είπε ο Στ. Κασσελάκης.

Σχετικές ειδήσεις