ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντίδραση όλο... νόημα του Τσίπρα για Πιεμπονγκσάντ και Παναθηναϊκό (video)

Αντίδραση όλο... νόημα του Τσίπρα για Πιεμπονγκσάντ και Παναθηναϊκό (video)

Πηγαδάκι με δημοσιογράφους και άκρως... ποδοσφαιρική διάθεση, λόγω Μουντιάλ, «έστησε» ο Αλέξης Τσίπρας, εν αναμονή των ηγετών Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης (04/07).

Η αδυναμία του πρωθυπουργού στη «στρογγυλή Θεά» είναι γνωστή, ωστόσο αυτή δεν του έκανε τη χάρη, όχι μόνο στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και εντός συνόρων, καθώς δήλωσε… πικραμένος οπαδός της Αργεντινής (σ.σ. αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα με 4-3 από τη Γαλλία στους «16») και του Παναθηναϊκού.

Όσο για την πρόβλεψή του; Ερωτηθείς ποιος εκτιμά πως θα κατακτήσει την κούπα στη Ρωσία, ο Τσίπρας «πόνταρε» σε ένα από τα αουτσάιντερς: «Αν ήθελα να κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, θα έλεγα η Ουρουγουάη», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφού σχολίασε πως η μία πλευρά των χιαστί (με Βραζιλία, Βέλγιο, Γαλλία και Ουρουγουάη) είναι πιο δυνατή από την άλλη.

Η συζήτηση πήγε πάντως μοιραία και στην «εντός έδρας» συμπάθεια του πρωθυπουργού που δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό.

Κληθείς έτσι να σχολιάσει τις εξελίξεις στα διοικητικά της «πράσινης» ΠΑΕ με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, δείχνοντας ότι δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον του «τριφυλλιού».

Δείτε την μετά το 1:09 του βίντεο: