ΠΟΛΙΤΙΚΗ

3η Σεπτεμβρίου: Στεφάνι στο Κιλελέρ κατέθεσε η Γεννηματά - Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα κοντά στον αγρότη

3η Σεπτεμβρίου: Στεφάνι στο Κιλελέρ κατέθεσε η Γεννηματά - Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα κοντά στον αγρότη
Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλελέρ.
Onlarissa.gr

Η Φώφη Γεννηματά με αφορμή την επίσκεψή της στη Λάρισα, παρευρέθηκε στο μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ, ένεκα των εκδηλώσεων για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη Γεννηματά καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς».

Επισημαίνοντας ιδιαιτέρως το ζήτημα του πρωτογενούς τομέα, η κ. Γεννηματά δήλωσε πως τόσο ο εν λόγω τομέας όσο και η αγροτική παραγωγή «μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, παράλληλα ανέφερε ότι «το Κίνημα Αλλαγής με το Σχέδιο Ελλάδα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση, αλλά και τη στροφή της παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις».

Τέλος έκανε λόγο για τους ισχυρότατους δεσμούς της παράταξης με τον αγροτικό κόσμο, τονίζοντας πως «ο αγρότης και η αγρότισσα αναγνωρίζουν την τεράστια διαχρονική προσφορά της παράταξής μας και προσβλέπουν στο ΚΙΝΑΛ».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ - 3 Σεπτέμβρη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Σχετικές ειδήσεις