ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα τους τα... ψάλλουν!

Θα τους τα... ψάλλουν!

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ψάλλουν σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, παιδιά και ενώσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος και η σύζυγός του θα ακούσουν τα κάλαντα στις 12 το μεσημέρι από την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι», στη 1 το μεσημέρι από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος» και στις 2 το μεσημέρι από την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα ακούσει τα κάλαντα από την παιδική χορωδία της «Κιβωτού του Κόσμου», στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στις 11 το πρωί.

Οι επιτροπές ανέργων Ανατολικών Συνοικιών, Καλλιθέας και του σωματείου εμποροϋπαλλήλων είπαν τα κάλαντα στη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης θα βρεθεί στα γραφεία του Συνασπισμού, για να ψάλλει τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ακούσει τα κάλαντα στα γραφεία του κόμματος, στην Αγίου Κωνσταντίνου, από το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομίας οι «Μωμόγεροι».